Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2015

finala mpfm 4 din 25 aprilie 2015Lavinia, Nicolae si Maria se afla in pericol de eliminare! Dori ca ei sa plece sau sa ramana? La Finala Saptamnala de astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00 veti descoperi raspunsurile la aceste intrebari, dar si ce are de spus fosta iubita a lui Cristian, respectiv sora lui Petru.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 25 aprilie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Astazi s-au facut nominalizari. Concurentii de la Mireasa pentru fiul meu au fost pusi la o incercare grea pentru a castiga o masina. Acestia au trecut prin cea de-a doua proba, de unde au iesit invingatori tot membrii echipei Spartanii. In urma acestei probe, intre concurenti s-au iscat din nou conflicte.

De data aceasta proba de imunitate a fost castigata de Cristi, iar acesta a eliminat-o din echipa lui (”Sageata albastra”) pe Alexandra, care si-a exprimat dinainte dorinta de a abandona concursul dat pentru castigarea masinii, dar si competitia in sine. Catalina, admiratoarea lui Petru, a fost votata sa ramana in competitie ca si concurenta cu drepturi depline.

Nicolae impreuna cu doamna Maria au fost votati si ei sa ramana in competitie pe mai departe, in timp de Lavinia a fost eliminata. Andrada si Radu nu mai sunt impreuna. Intre cei doi a avut loc o disputa apriga. Un strop de vopsea a starnit o furtuna de reprosuri din partea lui Radu la adresa Andradei! Andrada a vrut sa sara gardul dar a fost oprita de Lavinia si de catre Nicolae. Roxana si Andrei s-au despartit si ei. Ambii concurenti isi doresc sa plece din competitie. Petru a vorbit aseara la gard cu Ana. Concurentul este foarte revoltat in urma celor intamplate in emisiune. El este de parere ca staff-ul joaca un rol foarte important in evolutia intamplarilor din casa Mireasa pentru fiul meu.

Concurentii au facut nominalizari secrete. Saptamana viitoare, concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe nominalizari si nu va fi protejata, va elimina automat competitia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *