Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 octombrie 2014

finala mpfm din 25 octombrie 2014Vantul bate puternic afara, iar in sufletele concurentilor vuieste furtuna. Decizii dificile ii asteapta pe concurenti. Flavius si doamna Gheorghita nu se mai afla in casa. Ce s-a intamplat cu ei? In triunghiul amoros, totul s-a intors pe dos. Are Carmen motive de gelozie? Nu il vrea ca partener, dar il vrea doar pentru ea. Aflati astazi de la ora 14:00 si 17:00.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 25 octombrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Dupa ce acum cateva zile au sustinut ca povestea lor de dragoste s-a terminat, Cristian si Elly ne-au surprins placut la inceputul acestei gale, cand au anuntat ca pauza luata s-a terminat si sunt dinou impreuna. Pentru a-i ajuta sa treaca mai usor peste problemele intampinate in cuplu, mama si matusa lui Elly au venit in platoul competitiei Mireasa pentru fiul meu. Dupa ce la inceput doamna Andreea a incurajat-o pe fiica ei sa formeze un cuplu cu Cristian, acum dupa ultimele intamplari aceasta nu mai vede cu ochi buni relatia dintre cei doi.
Intr-un material baietii au discutat despre fanteziile lor. Se pare ca Cristian are o slabiciune pentru blonde deoarece in fanteziile lui este prezenta Roxana. Discutia baietilor nu le-a picat bine mamei si matusei lui Elly si nu il mai vad cu aceiasi ochi pe Cristian. Oare ce decizie v-a lua Elly in privinta partenerului ei dupa ce a aflat ce vorbeste acesta cu baietii din casa mpfm.

Deoarece doamna Gheorghita si Flavius au parasit competitia din cauza problemelor de sanatate, cand a venit timpul sa se faca nominalizari, toti baietii au ales-o pe Raluca pentru a parasi competitia Mireasa pentru fiul meu.
Din randul baietilor, Daniel a fost cel votat pentru eliminare. Acesta a fost votat de toate fetele inclusiv de iubita lui.

Deoarece Raluca a fost salvata de telespectatori, alaturi de Daniel in cursa pentru eliminare au intrat Catalin, Ionela si Madalina. Cristian si Elly au iesit pentru inca o saptamana mirele si mireasa saptamanii si au ales sa ii salveze pe Daniel si Ionela, asa ca in cursa pentru eliminare au ramas decat Madalina si Catalin.

Ce parere aveti despre emisiunea de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *