Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 septembrie 2014

finala mpfm din 27.09.2014Se scrie un nou capitol in cartea dragostei. Primele cupluri s-au format, dar noi povesti de dragoste se infiripa, dar cine vor fi protagonistii? Aflati astazi, de la ora 14:00. Au participat la maratonul intalnirilor in viteza, dar nimeni nu banuia consecintele acestei activitati. Cum s-au schimbat optiunile concurentilor, cine pe cine a ales? Aflati astazi, de la ora 17:00.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 27 septembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Astazi este o zi foarte importanta , la fel ca in fiecare saptamana avem nevoie de votul telespectatorilor.Astazi jos mastile ” fata in fata unul cu celalalt. Urmeaza maratonul intalnirilor rapide.
Evenimentul saptamani la Mireasa pentru fiul meu a fost culminat cu o adevarata petrecere pentru cei mai norocosi: Concurentii au fost pusi la incercare prin a-si descoperi talentul la arta de a crea si a daruri cate un cadou.
Fiecare concurent a fost pus in situatia de a trimite cate un cadou pentru cel sau cea care i-a furat inima. Astazi se va vota deoarece ne intereseaza cine va fi mireasa saptamani, baiatul mamei saptamani dar si baiatul de pe primul loc deoarece astazi deschidem votul pentru toti baieti insotiti de mame si dar cei neinsotiti.
Pentru prima data de la inceputul acestui sezon toti baietii au mers in casa fetelor. O intalnire viteza fiecare si-a mutat locul mereu in stanga si a vorbit cate un minut cu fiecare dintre fete.
La intalnirea viteza cei care simt ca s-au gasit unul pe altul nu au facut decat sa isi declare dragostea , iar pentru cei care nu si-au gasit inca jumatatea a fost mai dificil deoarece poate nu gaseau elemente comune , complicata situatia intrucat era si frica sa nu vorbesti cu iubita altuia chestiuni care sa-l lezeze pe respectivul.
Intalnirea in viteza a fost o situatie interesanta mai ales datorita faptului ca a fost insuficienta pentru cei care vroiau sa cunoasca fetele ,dar cei care vroiau sa transmita un mesaj au transmis chiar daca timpul a fost scurt.
Maratonul intalnirii rapide a fost dificil dar suficient pentru a ne face o parere. In intervalul acestei intalniri pe viteza anumiti concurentii si-au schimbat perceptia vizavi de alti concurenti. Catalin si Cristiana nu formeaza un cuplu , acesta sustine ca doreste sa cunoasca toate fetele in mod special pe Eli.

Dupa acesta intalnire fiecare concurent de la mireasa pentru fiul meu a fost pus in situatia de a alege un singur nume cu care crede ca s-ar potrivi .

Dupa ce au ales cate un nume cu care au considerat ca s-ar potrivi au fost concurenti care s-au ales reciproc. In aceasta editie 27 Septembrie Raluca si Flavius au format un cuplu. Cea de a doua parte a galei de la ora 17:00 – lacrimi, imbratisari filtruri si gesturi indraznete, unul din concurenti spune ca in niciunul din sezon nu a mai vazut asa. O finala sub semnul multor inalturi, dar si al surprizelor care pot aparea. Cele mai importante subiecte din cea dea doua partea. O editie in care se voteaza si momentul in care se fac primele topuri. Mireasa saptamanii in voturile exprimate de dvs. alaturi de baiatul mamei saptamanii, alaturi de baiatul de pe primul loc vor avea de facut niste alegeri, se adancesc putin in aceste jocuri ale dragostei si vor avea un rol important astazi, vor trebui sa aleaga din mai mult variante care le surade mai tare. Andreea si Alexandru s-au ales reciproc si doresc sa se cunoasca mai bine. Alexandru s-a hotarat: A ales-o pe Andreea! Se anunta un nou cuplu?

Nicolae si Simona formeaza sau nu un cuplu! In cele ce urmeaza vedem cum s-au ales si ei s-au ales reciproc si isi doresc sa se cunoasca mai mult. Nicolae despre Simona: Cand o vad, inima imi bate mai tare! Nicolae: „Eu si simona suntem facuti unul pentru celalalt!”

Teodor si Ionela, primul cuplu format in competitie! Ionela si Teodor si ei s-au ales reciproc, Ionela argumenteaza alegere si spune ca „Au foarte multe lucruri in comun si crede ca este persoana potrivita pentru ea”!

Stefan si Roxana s-au ales reciproc! Argumentand ca este atractia de la inceput! In urma zilei mai putin faste astazi a fost o zi frumoasa si cuplul recent format ii da puterea sa lupte impreuna. In data de 26 septembrie prima zi de cuplu pentru Stefan si Roxana!

Elly a iesit Mireasa Saptamanii, Cristian Mirele Saptamanii, iar doamna Nagie Mama Saptamanii.

Ce parere aveti despre emisiunea de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *