Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie 2015

finala mpfm 4 din 28 februarie 2015Fiti alaturi de noi la o Finala Saptamanala cum nu ati mai vazut! Vom avea parte de confruntari intre cupluri, iar numarul concurentilor sporeste! Iar Adriana si Andrei asteapta cu sufletul la gura rezultatul voturilor telespectatorilor, deoarece se afla in cursa de eliminare si pot parasi competitia fara a-i intalni pe noii veniti!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 28 februarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Baietii si fetele au fost supusi iar unor probe interesante. Lupta finala s-a dus intre doua cupluri: Elly-Cristian si Nicolae-Laurica. Elly si Cristian au fost cei care au castigat o seara in oras. Doua noi concurente si-au facut aparitia in competitie, sub pseudonimele de Oita si Fluturas.

Elly si Cristian au fost clasati pe locul I, dar au decis sa nu salveze pe nimeni de la eliminare, astfel Adriana a fost votata in proportie foarte mare sa plece din competitie, in timp ce Andrei a fost votat sa ramana. Cinci noi concurenti baieti si-au facut aparitia la Mireasa pentru fiul meu cu gandul de a-si intalni jumatatea. Printre acestia s-a aflat si Gabi, fostul concurent din sezonul trecut.

Pseudonimele sub care s-au prezentat cei 4 noi baieti au fost: Iepuras, Tapu, Godzi si Bombonel.

Initial, mama lui Bombonel nu a fost de acord cu venirea lui in competitie, motivand faptul ca acesta a facut o operatie pe creier si ar avea probleme psihice. Cu toate acestea in prezent, doamna Maria, mama lui si-a schimbat parerea si a spus ca acum isi doreste ca fiul ei sa fie concurent in competitie si ca supararea ei initiala venise in urma refuzului lui de a accepta o oferta de munca in strainatate.

Subiectul trio-ului amoros dintre Petru-Ana-Gabi a revenit in discutie. Intre Gabi si Petru s-a iscat o apriga disputa pentru inima Anei. Bunica si prietena cea mai buna a Anei au venit in platou cu sfaturi pentru concurenta.

Carmen, bunica Anei si Bianca, prietena ei cea mai buna, au facut front comun impotriva lui Gabi.

Gabi a venit cu dovezi pentru a demonta acuzele ce i-au fost aduse: “In cazierul meu nu scrie nimic ca as fi fost condamnat pentru vreo fapta penala!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *