Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2015

finala mpfm 4 din 28 martie 2015Fiti alaturi de noi si veti descoperi deznodamantul evenimentelor incredibile petrecute in această saptamana! Ce decizie a fost luata in privinta lui Cristian si a lui Radu? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, la o Finala saptamanala senzationala!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 28 martie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii, doar cei care formeaza cupluri in competitie au fost supusi altor probe pentru castigarea unei cine romantice in afara casei, fara camere si fara lavaliere.

In final au ramas doua cupluri: Ionela-Teodor si Carmen-Danut. Dintre acestia castigatorii au fost Ionela si Teodor care au avut dreptul sa mai aleaga inca 2 concurenti, pe care sa-i ia cu ei la iesire. Acestia i-au ales pe Roxana si Andrei.

Atat Nicolae impreuna cu doamna Maria, cat si Ana au fost votati sa ramana pe mai departe in competitie.

In continuarea partii a doua a Finalei, au fost dezbatute cazurile lui Radu si al lui Cristian, care au decis sa plece din competitie, sarind gardul.

Iubitele lor, Andrada, respectiv Elly, au avut ocazia sa-i vada pe baieti printr-o oglinda, dar nu au putut sa se imbratiseze si sa-si vorbeasca.

Cele doua concurente, au fost puse in situatia de a alege soarta iubitilor lor. Ele au fost puse sa aleaga daca isi doresc ca Radu, respectiv Cristian sa ramana in competitie, sa fie nevoiti sa renunte la 100.000 lei, daca ajung in Marea Finala si castiga Marele Premiu sau sa paraseasca aceasta competitie, cu riscul de a suporta rigorile contractului semnat.

Ambele fete au ales ca iubitii lor sa ramana in competitie. La fel au ales si ei, dar se pare ca acestea nu sunt toate conditiile pentru ca ei sa reintre in concurs cu drepturi depline.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *