Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2014

finala mpfm din 29 noiembrie 2014Astazi, 29 noiembrie, sarbatorim impreuna 21 de ani de Antena 1, cu editii speciale „Mireasa pentru fiul meu”, incepand de la ora 11:00, in care 21 de fosti concurenti va vor dezvalui secretele vietilor lor !

Finala Mireasa pentru fiul meu din 29 noiembrie 2014, de la ora 11:00 si 14:00: Concurentii actuali au jucat doua scenete cu ocazia aniversarii a 21 de ani de Antena 1. Grupul vesel a jucat o sceneta in care au incercat sa imite formatul emisiunii “Razvan si Dani”, iar celalalt grup a incercat sa imite formatul emisiunii ” Un show pacatos”. Desi ambele grupuri au fost amuzante, grupul vesel a fost cel care a castigat. Concurentii din grupul vesel au castigat 21 de minute pe care vor putea sa le foloseasca dupa bunul lor plac, fara camere si sa manance ceea ce nu pot avea in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Fostii concurenti au revenit in platoul emisiunii pentru a-si spune povestile de viata pe care le traiesc in prezent. Nu s-a deschis inca plicul cu rezultatele voturilor Ralucai si ale lui Lucian, iar acestea se vor deschide luni si vom afla care din ei va pleca si care va ramane pe mai departe in competitie. Se voteaza intreaga saptamana pentru clasamentul general. Nu uitati sa va votati favoritii!

Pentru ca a fost ziua Antenei 1 astazi nu s-au desfacut cu plicurile cu voturile, acest lucru se va face luni.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *