Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 mai 2015

finala mpfm din 30 mai 2015Descoperiti imagini incredibile si decizii controversate! Cursa pentru masina devine din ce in ce mai crancena: un concurent va pierde sansa de a o castiga! Tensiunile ating cote maxime; se fac nominalizari fata in fata! Dar nu ne oprim aici! Fosti iubiti devin dusmani de neimpacat, iar neincrederea se strecoara intre doi indragostiti! Ce consecinte vor avea aceste evenimente? Aflati, astazi, de la ora 14:00 si 17:00! De astazi au inceput inscrierile pentru noul sezon Mireasa pentru fiul meu 5. Cei care doresc sa se inscrie o pot face completand formularul de pe site-ul www.mireasapentrufiulmeu.ro sau sunand la numarul de telefon 0728.728.913.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 30 mai 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au avut parte de o noua proba pentru castigarea masinii puse in joc. De aceasta data au castigat Sagetile Albastre. Spartanii au jucat proba imunitatii, care a fost castigata de catre Danut. Desi o amenintase pe Carmen ca o va elmina din aceasta cursa, se pare ca Danut s-a razgandit si a decis sa o elimine din cursa pentru masina pe Simona, liderul echipei. Ionela a fost aleasa noul lider al Spartanilor de catre Simona.

In premiera in acest sezon, concurentii au vazut si au atins masina pe care o pot castiga.

Concurentii ramasi in cursa pentru castigarea unui City Break in unul din marile orase ale Europei au participat la o noua proba. Ei au fost nevoiti sa sparga cat mai multe baloane in pereche. Din pacate, cei eliminati din cursa pentru acest joc au fost Andrada si doamna Maria. Cei care au ramas in joc sunt: Radu si Simona, Cristian si Elly, Nicolae si Catalina, Cristiana si Marian, Carmen si Danut.

Concurentii au facut nominalizari. Iata pe cine a numit fiecare: Cristi – Catalina; Simona – Catalina; Cristiana – Catalina; Radu – Elly; Teodor – Andrada; Elly – Catalina; Marian – Nicolae; Andrada – Simona; Danut – Nicolae; Ionela – Catalina; Nicolae si doamna Maria – Simona; Catalina – Elly; Cristian – Nicolae.

Catalina a primit cele mai multe nominalizari.

Simona: “Andrada a spus ca ma va distruge, iar acesta este primul pas!”

Cristian a pus la punct un plan pentru castigarea masinii cu echipa lui: sa fie nominalizati concurentii protejati, pentru a ramane cei din echipa lui.

Cristian este de parere ca Danut a eliminat cel mai competitiv membru al echipei Spartanilor, si anume pe Simona.

Concurentii cred ca strategia Catalinei de a intra in competitie a fost Nicolae.

Catalina si-a strans in brate mama pentru prima oara de la intrarea in competitie.

Mama Catalinei: “Petru nu o merita pe fiica mea!”

Clasamentul fetelor protejate a fost urmatorul: locul I – Elly, locul al II-lea – Cristiana, locul al III-lea – Catalina, fiind protejata de la eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *