Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 ianuarie 2015

finala mpfm din 31 ianuarie 2015Surprize incredibile ii asteapta pe concurenti, dar si pe dumneavoastra, astazie, de la ora 14:00 si 17:00, la o Finala Saptamanala de pomina, cu Andreea Mantea!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 31 ianuarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Elly si Cristian au iesit si de aceasta data pe locul I. Acestia nu au dorit sa ii protejeze de la eliminare nici pe Catalin si nici pe Madalina. 83,4% au votat sa plece Catalin si doamna Ecaterina, iar 62,7% au votat-o pe Madalina sa plece.

Au venit noi concurente in competitie. Acestea s-au prezentat cu niste pseudonime (Iepuras, Alba ca zapada, Clopotel si Albastrica) si au venit hotarate sa devina concurente cu drepturi depline. Vechii concurenti si-au aparat teritoriul de noii veniti. Danut se tine tare: Nicio fata nu il multumeste! Inima lui ii apartine in continuare lui Carmen? Cea mai placuta fata de catre telespectatori va avea ocazia ca maine sa aiba o intalnire cu toti baietii din competitie. Iepuras se va intalni maine cu baietii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *