Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 aprilie 2015

finala mpfm 4 din 4 aprilie 2015Evenimente de ultima ora au schimbat fata competitiei! Pentru Radu si Cristian a inceput numaratoarea inversa! Ce se va intampla cu cei doi baieti? Descoperiti mai multe astazi, de la ora 14:00 si 17:00.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 4 aprilie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au trecut din nou prin probe pentru castigarea unui alt premiu interesant pus in joc. Finalistii au fost Roxana si Andrei si Alexandra si Nicolae.

Castigatorii au fost Roxana si Andrei. Ei au castigat cate un joker salvator, in caz de eliminari. Acesti jokeri pot fi folositi pana in penultima saptamana de competitie, mai putin in Marea Finala. Petru a explicat la “Mireasă pentru fiul meu!” motivele pentru care a luat decizia să sară gardul!

Petru: “Îmi doream foarte mult să câştig competiţia!”

Petru a citit hotărârea pe care a luat-o Comisia de Decizie! Concurentul este nevoit să renunţe la o parte din bani în cazul în care va câştiga competiţia!

Ana a făcut primele declaraţii după fuga din competiţie! Concurenta spune că nu mai rezistă presiunii din Casa “Mireasă pentru fiul meu!”

Petru a fost uluit de decizia pe care a luat-o Ana, atunci când a sărit gardul Casei “Mireasă pentru fiul meu!”

Ana a revenit în Casa “Mireasă pentru fiul meu!”, dar este obligată de Comisia de Decizie să renunţe la o parte din bani în cazul în care va câştiga competiţia!

Radu si Cristian au redevenit concurenti cu drepturi depline in casa Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

81 comentarii la “Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 aprilie 2015

 1. MIRIAM

  Ioana mea_saptamana asta sunt putin ocupata sau credeam ca voi fi,in BV acum ninge cu ploaie,nimeni nu vine sa-i inghete oasele aici,aseara era un frig la noi ca-imi dardaia dinti in gura.
  KMI__eu il sustin pe Petru orice ar face,vorba ta…de-a draq,este cel mai viu de acolo,nu fumeaza,este sportiv;
  Ce sa alegi de la vulpoi(neamul lui manivela)eu cred ca afara nasoasa nu se uita la el,ar fi crezut ca-i un nene care-i poate fi tata.
  ana____sa vezi tu ce mandre vom fi de al nostru daca castiga chiar si singur,au mai fost cazuri(Adrian)

  Reply
 2. MIRIAM

  Are ochii rosii ca este rroma,asa au ei ochii,daca nu-l lasa in pace pe Petru….a jucat teatru,d-alde ca tine sunt zeci in gara din Deva

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *