Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 decembrie 2014

finala mpfm din 6 decembrie 2014Mos Nicolae a venit cu sacul plin de cadouri ! Dar nu toti concurentii se vor bucura ! Cine va zambi si cine va plange? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Concurentii au primit sfaturi si incurajari din partea celor dragi. De curand a avut loc un conflict dur intre Nicolae si Catalin. Tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime. Nicolae si Catalin si-au declarat razboi chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Danut: „Nicolae considera ca ii suntem inferiori!”

Finala Mireasa pentru fiul meu din 6 decembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Nicolae si Danut s-au acuzat reciproc de falsitate. Catalin: „De multe ori m-am abtinut sa il critic pe Nicolae pentur ca mama este prietena cu mama lui!” Teodor, doamna Anisoara si Ionela au primit vizita bunicii Maria si a sotului ei, care au venit de la sute de kilometri pentru a le fi alaturi. Alexandru, tatal lui Teodor, a dorit sa dea un interviu si sa vina in platou pentru a-si sustine fiul si a-i fi alaturi.

Pentru prima oara de la intrarea in competitie, Teodor si-a revazut tatal. Dupa divort, parintii lui Teodor au rupt orice legatura. Tatal lui Teodor considera ca Ionela este perechea potrivita pentru fiul lui. Catalin a iesit la atac, i-a declarat razboi Ionelei careia i-a promis ca o va nominaliza. Tot mai multi concurenti s-au implicat in conflictul dintre Ionela si Catalin. Mama lui Danut a venit in platou pentru a-si revedea fiul si a-i fi alaturi. Doamna Dorina este de acord cu Carmen si o considera o fata potrivita pentru fiul ei. Mama lui Danut a spus ca place grupul vesel si nu si-ar dori ca Danut sa se izoleze, odata ce a format un cuplu cu Carmen.

Doamna Dorina a afirmat ca fiul ei este indragostit si ca ii vede in Marea Finala. Florina, fosta concurenta din sezonul trecut a venit in platoul emisiunii, dupa ce in urma cu o saptamana ea si Danut au purtat o discutie. Fosta concurenta a spus ca il place pe Danut si si-ar dori sa reintre in competitie pentru el. Danut s-a aratat interesat de ea, inainte sa formeze un cuplu cu Carmen, dar odata cu formarea cuplului, concurentul a spus ca pentru el conteaza doar Carmen si relatia pe care o are cu ea.

Lucian si Elena au pus capat relatiei lor. Elena i-a reprosat lui Lucian ca este prea sensibil. Ruptura de moment sau despartire definitiva? Tatal lui Lucian considera ca acesta da dovada de slabiciune in fata Elenei. Acesta l-a sfatuit pe Lucian sa dea dovada de barbatie si sa o ignore pe Elena. Elena: „Lucian nu a plecat de langa mine din proprie initiativa!” Comportamentul lui Lucian a fost de nerecunoscut pentru tatal lui. Elly a fost sfatuita de mama ei sa-si analizeze comportamentul in relatia ei cu Cristian. Mama lui Elly este convinsa ca nu exista sentimente din partea lui Cristian si a criticat gesturile tandre dintre ea si iubitul ei.

Isi doreste mama lui Elly ca fiica ei sa puna punct relatiei cu Cristian? Odata cu interventia telefonica a mamei sale, Elly s-a schimbat in relatie cu Cristian, iar el a fost revoltat de faptul ca se indoieste de sentimentele lui. Vor afecta criticile venite din partea familiei relatia dintre Elly si Cristian? Povestea de viata a lui Cristian a fost amplu dezbatuta in emisiunea de astazi. Cristian a fost abandonat de parintii lui naturali la varsta de 5 ani. Concurentul mai are inca 3 frati. Cristian: „De 19 ani nu mi-am mai vazut fratii!” Acum 19 ani, tatal lui Cristian l-a abandonat in gara impreuna cu fratii lui. Cristian: „Imi urasc parintii!” Abandonat de parinti la 5 ani si cu parintii adoptivi decedati, Cristian este singur pe lume. Cristian le-a povestit baietilor din competitie ca despre copilaria trista pe care a avut-o. Concurentii au ramas impresionati de povestea de viata a lui Cristian. Catalin a fost revoltat de dezvaluirile facute in emisiune din viata lui Cristian. Concurentul considera ca emisiunea a dorit sa le strice sarbatorile aducand in prezent amintirile trecute din viata lui Cristian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *