Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 iunie 2015

finala mpfm 4 din 6 iunie 2015Urmariti o Finala Saptamanala cum rar ati mai vazut! Cursa pentru masina continua cu o noua proba aprig disputata: vor reusi Spartanii sa revina cu o victorie sau Sagetile Albastre ii vor invinge din nou? Urmeaza dezvaluiri incredibile: un nou episod din trecutul zbuciumat al Catalinei iese la iveala! Care este adevarul? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Concurentii ramasi in cursa pentru masina au participat la proba cu numarul 8. Ca si data trecuta, Sagetile Albastre au iesit invingatoare. Spartanii au fost nevoiti sa joace proba imunitatii, unde Carmen a castigat imunitatea. Ea l-a eliminat din cursa pentru castigarea masinii pe Teodor.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 6 iunie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Carmen si Danut au fost eliminati din cursa pentru castigarea unui City Break. Cei ramasi in cursa sunt: Elly-Cristian, Radu-Simona, Cristiana-Marian si Nicolae-Catalina.

In urma limbajului vulgar folosit, Danut, Cristi si Radu au fost penalizati, luandu-li-se dreptul de a primi cecul de 1000 lei pentru luna mai.

Andrada si Radu au fost sanctionati prin neparticiparea la urmatoarea activitate de la Paintball, fiind nevoiti sa ramana fiecare in casa lui si sa faca curatenie.

Concurentii au facut nominalizari: Simona – Andrada; Cristiana – Andrada; Carmen – Nicolae; Elly – Andrada; Andrada – Simona; Ionela – Cristian; Nicolae – Radu; Cristi – Catalina; Radu – Andrada; Teodor – Radu; Marian – Andrada; Danut – Catalina; Cristian – Andrada.

Andrada a primit cele mai multe nominalizari pentru eliminare.

Telespectatorii au adus la lumina anumite dezvaluiri din trecutul Catalinei. Concurenta a primit in emisiune mai multe emailuri din afara competitiei in care era acuzata ca ea si mama ei ar fi impartit acelasi barbat, pe nume Nelutu. S-a dovedit in final ca nu era adevarat ca si era vorba de 2 persoane diferite.

Petru a revenit in emisiune cu dezvaluiri despre ruptura dintre el si Ana. Desi declarau ca iubirea lor nu cunoaste limite, Petru si Ana s-au despartit. Afla aici adevaratele motive!

Fostul concurent a marturisit ca si-ar dori sa reintre in competitie pentru a o cuceri pe Catalina, spunand ca asa i-ar face un bine si lui Nicolae.

Clasamentul fetelor protejate a fost urmatorul: locul I – Elly, locul al II-lea – Cristiana si locul al III-lea – Andrada.

Andrada a scapat astfel de la eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *