Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 februarie 2015

finala mpfm din 7 februarie 2015O multime de surprize au fost pregatite pentru finalei acestei saptamani! Ce se va intampla cu cele patru candidate? Se vor alatura concurentilor sau aventura lor in competitie se va incheia inainte de a incepe cu adevarat? Surprizele nu se opresc aici, pentru ca noi candidati isi fac aparitia in studio! Pe cine vor pune acestia pe jar? Vor fi intampinati cu ostilitate sau cu bratele deschise? Aflati mai multe astazi, de la ora 14:00 si 17:00, la o Finala Saptamanala de exceptie!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 februarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Cele patru noi candidate au primit aprobarea din partea Comisiei de Decizie de a pasi in Casa Mireasa pentru fiul meu. Ele nu au devenit concurente cu drepturi depline inca. Fetele si-au dezvaluit identitatea, astfel: Iepuras se numeste Ana, Alba ca Zapada – Adriana, Clopotel – Andrada si Albastrica se numeste Laurica. S-au facut nominalizari. Fetele propuse spre eliminare au fost: Ionela, Roxana si Simona, iar baietii nominalizati au fost Cristian si Marian.

Clasamentul Baietilor: Locul I: Cristian, locul al II-lea: Marian, locul al III-lea: Danut, locul al IV-lea: Teodor si locul al V-lea: Nicolae.

Clasamentul Fetelor: Locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada si locul al III-lea: Cristiana.

Cristian si Marian au fost protejati de eliminare, astfel in cursa au intrat Teodor si Nicolae. La fete, Elly a hotarat sa o trimita in cursa de eliminare la dorinta ei, pe Roxana.

Concurentii mult asteptati si-au facut astazi aparitia. Patru baieti cu pseudonime care mai de care mai interesante au pasit in Casa Mireasa pentru fiul meu: Pokemon, Usulet, CasaNova si Spiridus.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *