Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 februarie 2015

finala mpfm din 7 februarie 2015O multime de surprize au fost pregatite pentru finalei acestei saptamani! Ce se va intampla cu cele patru candidate? Se vor alatura concurentilor sau aventura lor in competitie se va incheia inainte de a incepe cu adevarat? Surprizele nu se opresc aici, pentru ca noi candidati isi fac aparitia in studio! Pe cine vor pune acestia pe jar? Vor fi intampinati cu ostilitate sau cu bratele deschise? Aflati mai multe astazi, de la ora 14:00 si 17:00, la o Finala Saptamanala de exceptie!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 februarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Cele patru noi candidate au primit aprobarea din partea Comisiei de Decizie de a pasi in Casa Mireasa pentru fiul meu. Ele nu au devenit concurente cu drepturi depline inca. Fetele si-au dezvaluit identitatea, astfel: Iepuras se numeste Ana, Alba ca Zapada – Adriana, Clopotel – Andrada si Albastrica se numeste Laurica. S-au facut nominalizari. Fetele propuse spre eliminare au fost: Ionela, Roxana si Simona, iar baietii nominalizati au fost Cristian si Marian.

Clasamentul Baietilor: Locul I: Cristian, locul al II-lea: Marian, locul al III-lea: Danut, locul al IV-lea: Teodor si locul al V-lea: Nicolae.

Clasamentul Fetelor: Locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada si locul al III-lea: Cristiana.

Cristian si Marian au fost protejati de eliminare, astfel in cursa au intrat Teodor si Nicolae. La fete, Elly a hotarat sa o trimita in cursa de eliminare la dorinta ei, pe Roxana.

Concurentii mult asteptati si-au facut astazi aparitia. Patru baieti cu pseudonime care mai de care mai interesante au pasit in Casa Mireasa pentru fiul meu: Pokemon, Usulet, CasaNova si Spiridus.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

36 comentarii la “Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 februarie 2015

  1. Dara

    La multi ani ,tuturor ,da ,l-am vazut pe Corcodel pe o pauza de publicitate cum o brusca pe Mercedesa ,aviz ei ,cu lucrurile acestea nu e de glumit …Alias ai dreptate vocea lui Mantea e stridenta rau si zgarie auzul …Ioana ,Ana ,Irina n-am prea vazut emis dar mor de ras cum vrei tu Ioana sa fii fanica bucatarului ,ar trebui sa fie mai grasut dar ….Ana ,am si eu o masea de minte pe care chipurile una -stomatolog a incercat fara succes si pe banii mei s-o trateze ,eu ii spuneam, s-o scoata ea nu …su acum ma chinui cu ea ca mi-e frica ,mi-a plecat stomatologul in Anglia si nu gasesc pe cineva de incredere …..si eu ma gandesc la rochita ptr cununia lui Niculaita ,ce daca are mai multe nase …??:…….in leg cu Clopotnuita asta am o retinere la fel cum aveam in leg cu Cristian …..naiba sa le ia de simturi daca sunt ,sunt …pup pe toata lumea …..

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *