Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 martie 2015

finala mpfm 4 din 7 martie 2015Se vor face nominalizari. Cine va fi in pericol pentru a pleca acasa? Care dintre noii canditati vor deveni concurenti cu drepturi depline, dar si la ce concursuri vor fi supusi concurentii MPFM 4 aflati la finala de astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 martie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii i-au urat “La multi ani!”, Mirelei Boureanu Vaida cu ocazia Zilei Mamei de maine, 8 martie.

Noile fete: Fluturas si Oita au devenit concurente cu drepturi depline. Ele si-au dezvaluit numele adevarate: Fluturas se numeste Alexandra, iar Oita – Lavinia.

Lavinia isi doreste sa-l cunoasca mai bine pe Petru, iar Alexandra pe Iepuras.

Concurentii au fost supusi unor noi probe cu premii interesante.

Danut este singurul baiat care si-a recunoscut iubita, aflata dupa cortina. In urma acestei probe ei au castigat suma de 200 lei. Baietii au facut urmatoarele nominalizari: Petru a numit-o spre eliminare pe Ana, Teodor a nominalizat-o si el tot pe Ana, Marian de asemenea a propus-o pe Ana, Nicolae a numit-o spre eliminare pe Simona, Danut a dorit sa o propuna spre eliminare pe Ana, Andrei a numit-o pe Ana, Radu de asemenea pe Ana, iar Cristian a spus tot Ana.

Andrada l-a numit spre eliminare pe Petru, Ionela l-a propus pe Nicolae, Laurica si-a dorit sa-l numeasca pentru eliminare pe Petru, Simona l-a nominalizat pe Petru, Ana l-a numit pe Petru, Roxana l-a nominalizat pe Petru, Carmen tot pe el, iar Elly la fel.

Elly si Cristian sunt despartiti. Elly: “Deocamdata este mai bine ca eu si Cristian sa stam despartiti!”

Cristian a fost abordat in club de niste admiratoare, cu care a baut un shot si l-au pupat de mai multe ori ignorand-o pe Elly.

Ana a primit o scrisoare de la mama ei, prin care o ruga pe aceasta sa nu mai accepte nimic de la Gabi, cu care nu este deloc de acord.

Clasamentul fetelor: locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada si locul al III-lea: Cristiana.

Clasamentul baietilor: locul I: Cristian, locul al II-lea: Petru si locul al III-lea: Radu, ultimul loc: Teodor.

Cristian l-a salvat de la eliminare pe Teodor, iar Elly pe Simona, astfel Ana si Nicolae impreuna cu doamna Maria au intrat in cursa de eliminare.

Gabi si Iepuras au fost acceptati sa intre in competitie in aceasta seara, dar nu ca si concurenti cu drepturi depline inca.

Godzi, Tapu si Bombonel nu au primit acceptul Comisiei de Decizie de a fi concurenti la Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *