Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 noiembrie 2014

finala mpfm din 8 noiembrie 2014Au luat decizii surprinzatoare, au facut declaratii controversate, s-au declansat confilcte de proportii. Descoperiti maine, de la ora 14:00 si 17:00, concluziile evenimentelor ce i-au pus pe jar pe concurenti in aceasta saptamana. Saptamana ce tocmai ia sfarsit a fost incununata de mai multe evenimente: Daniel a cerut-o in casatorie pe Valentina, apoi au mers la cumparaturi, Catalin, Nicolae, Marian si Cristian au mers la karting, fetele s-au grupat in 3 echipe si au gatit (grupa castigatoare a fost cea formata din Elena, Ionela si Simona).

Finala Mireasa pentru fiul meu din 8 noiembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Acestea au castigat o cina romantica alaturi de persoana cu care au ales sa mearga. Elena l-a ales pe Lucian, Ionela pe Teodor, iar Simona pe Danut. Deznodamantul concursului de gatit a iscat mai multe conflicte intre concurenti, mai precis intre Catalin si Ionela. Doamna Anisoara a fost deranjata de faptul ca Ionela nu i-a ascultat sfatul si a continuat disputa cu Catalin. Atat Teodor, cat si mama lui, au criticat-o pe Ionela pentru temperamentul ei vulcanic. Catalin: „Ionela este isterica!” Doamna Anisoara: „Catalin si Ionela se aseamana, au acelasi temperament vulcanic!”

Sora lui Marian a fost invitata in platoul emisiunii. Aceasta a spus ca o place pe Cristiana si este de acord cu formarea unui cuplu intre Marian si concurenta. Marian: „Cristiana este matura pentru varsta ei, m-as vedea formand un cuplu cu ea!” Nominalizarile continua. Decizia lui Cristian si a lui Elly de a se desparti a fost una surprinzatoare pentru sustinatorii si apropiatii lor. Prietenii lui Cristian au fost invitati in platoul emisiunii pentru a-l sustine si incuraja pe prietenul lor. Amalia, prietena lui Cristian, a fost de parere ca Elly si Cristian au format un cuplu sub presiunea publicului. Marian si Teodor i-au intarit lui Cristian convingerea ca nu se potriveste cu Elly. Matusa lui Lucian nu este de acord cu purtarea Elenei.

Concurentii nominalizati au fost: Raluca, Valentina, Roxana si Daniel. Clasamentul baietilor protejati: Locul I: Cristian – Mirele Saptamanii, locul al II-lea: Marian si locul al III-lea: Danut. Pe ultimul loc la baieti a fost Nicolae impreuna cu doamna Maria. Clasamentul fetelor protejate: Locul I: Elly – Mireasa Saptamanii, locul al II-lea: Cristiana, locul al III-lea: Elena si locul al IV-lea: Raluca. Elly a salvat-0 de la eliminare pe Roxana, iar Cristian pe Nicolae. Daniel si Valentina au intrat in cursa de eliminare. Timp de o saptamana telespectatorii vor decide daca acestia merita sa mai ramana sau sa plece din competitie.

Valentina si Daniel au intrat in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre emisiunea de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *