Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 mai 2015

finala mpfm 4 din 9 mai 2015Batalia pentru masina de lux continua! Cine va mai parasi lupta? Mama Andradei asa cum n-a vazut-o niciodata! Marti s-au facut nominalizari prin vot secret! Astazi cineva paraseste competitia! Povestea continua intr-un mod halucinant! Roxana a parasit competitia! Unde este Petru dar si ce dezitie se va lua in privinta lui aflati astazi incepand cu ora 14:00 si 17:00.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 9 mai 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Cu ocazia Zilei Uniunii Europene, concurentii au fost supusi unor jocuri, avand ca miza un City break in unul dintre orasele Statelor membre U.E.

Echipa formata din Simona si Radu au obtinut maximum de puncte la prima proba denumita “Asculta soapta inimii”.

Concurentii intrati in cursa pentru castigarea masinii au avut parte de o noua proba. Aceasta proba s-a bazat pe echilibru si forta, iar castigatorii ei au fost cei din echipa Spartanilor, care au acumulat pana in prezent un punctaj de 5-1 fata de Sageata Albastra.

Avand in vedere ca au pierdut din nou proba, Echipa Sageata Albastra a jucat proba imunitatii denumita Piramida rasturnata, care a fost castigata ca si data trecuta de Cristi. El impreuna cu echipa au stabilit sa o elimine din cursa pentru castigarea masinii pe Andrada, la cererea ei. Mama Andradei a vorbit pentru prima data despre despartirea fiicei sale de Radu. Iata primele declaratii ale mamei Andradei.

Petrecerea fetelor a fost un prilej bun pentru Andrada de a se distra, dar si pentru a-si spune tot amarul pe care il purta in suflet. Distractia a fost daunatoare pentru Andrada. Concurenta a trecut prin clipe de cosmar dupa ce bautura i-a luat mintile si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Baietii au petrecut o noapte incendiara pe plaja alaturi de patru domnisoare nonconformiste. Petrecerea pe plaja a baietilor a inaintat in noapte, iar Radu a fost asaltat de fete.

Mama lui Radu nu o considera pe Bianca (ispita din Insula Iubirii) vinovata pentru ruptura dintre Andrada si fiul ei si a marturisit ca si-ar dori ca acestia sa-si mai dea o sansa.

Petru a sarit gardul pentru a doua oara joi dimineata. Astazi el a fost descalificat din competitie.

Marti, concurentii au facut nominalizari secrete: cea mai votata a fost Roxana.

Clasamentul fetelor protejate a fost urmatorul: locul I – Elly, locul al II-lea – Cristiana si locul al III-lea – Andrada.

Clasamentul baietilor protejati a fost: locul I – Cristian, locul al II-lea – Marian si locul al III-lea – Danut.

Deoarece Roxana nu s-a aflat printre concurentii protejati, ea a fost eliminata din competitie.

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *