Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 martie 2013

La Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 14:00 si continuand cu partea a doua de la ora 17:00, aflati ce intrigi au dus la dezbinarea cuplurilor formate in competitie, ce idile sunt pe cale de a se lega, dar si ce noutati vor primi anumiti concurenti! Tot astazi, concurentii vor trece, din nou, prin emotiile nominalizarilor! Care va fi soarta lor in competitie?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 2 martie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:Chiar daca Andrei a intrat in casa pentru a o cunoaste mai bine pe Florentina si de ce nu pentru a forma un cuplu cu aceasta, ea le-a cerut mamelor sa fie nominalizata la gala de astazi.
Cornelia a fost deranjata din cauza faptului ca aseara Steliana i-a gatit lui Dragos si l-a invitat pe acesta la masa. Ea a mai spus ca cei doi petrec prea mult timp unul in compania celuilalt.

Dragos: „Si eu am motive sa fiu suparat! Cornelia i-a gatit lui Maricel si a stat in bratul lui la patinoar!” Acesta a mai sfatuit-o pe mama lui sa isi ceara eliminarea pentru ca nu va putea face fata situatiilor tensionate.
Mirabela, sora lui, a intervenit telefonic pentru a-si expune punctul de vedere cu privire la fotografiile de care a povestit Maricel. Ea a sustinut ca nu este nimic iesit de comun cu acele fotografii.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *