Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 februarie 2013

La Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 14:00, la Gala Saptamanii, aflati cum a decurs vizita Corneliei si a lui Dragos la Dragasani, ce l-a suparat pe Dragos imediat dupa vizita pe care a facut-o familiei Corneliei, ce conflicte au izbucnit intre noile concurente si celelalte fete, care vor fi baietii ce vor pasi pragul competitiei, dar si cine va parasi competitia astazi: Florentina si/sau Stefania.

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 23 februarie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:In prima parte a galei s-au dat imagini de acasa de la familia Corneliei, cand ea a fost cu Dragos. Cei doi au parut putin suparati unul pe celalalt din cauza unor lucruri pe care el nu ar fi trebuit sa le spuna.

Au intrat 3 baieti. Unul dintre ei a intrat pentru a o cunoaste pe Florentina, iar ceilalti doi pentru Lorena dar nu este exclus sa cunoasca si sa formeze un cuplu cu o fata nou intrata. Saptamana viitoare una din mame va intra in posesia sumei de 10 000 lei, iar in cazul in care nu va ajunge in marea finala va pleca cu acesti bani acasa.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *