Finala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 noiembrie 2012

La Finala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 14:00, vom vedea cum s-au pregatit concurentii de Halloween, ce surpriza ii asteapta pe acestia, ce neintelegeri au aparut intre doua cupluri in urma unor activitati, dar si care va fi soarta acestor cupluri in aceasta competitie!


Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 03 noiembrie 2012, de la ora 14:00: Fetele vor face nominalizari, iar un baiat este in pericol de eliminare.
Cristina: Virgil si Razvan
Lorena: Virgil si George
Liliana: Virgil si Florin
Cornelia: Razvan si Virgil
Florentina: Florin si Razvan
Andreea: Razvan si Virgil
Stefania: Virgil si Florin
Madalina: Razvan si George
Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 03 noiembrie 2012, de la ora 17:00: George spune despre Maricel ca nu are incredere in Lorena.
Ce parere aveti despre finala saptamala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

79 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 noiembrie 2012

 1. zorro

  Dna ANGELICA buna dimineata.Toata ziua am asteptat sa va vad.Ce faceti ? si dvs.dezertati ?? Nu cred,precis ca azi sau maine o sa va vad, da??? Pana atunci ma odihnesc si eu, azi a fost o zi plina am rasp.tuturor celor dragi mie, acuma este ora l9,oo la mine mai stau putin cu Ionuta, mai discutam, mai educam, ne mai contrazicem si asa cu binisorul sper sa ajungem la un „”consens””.In zilele acestea ma voi duce eu la dans cu ea si o sa va spun noutati.Pana atunci sarut mana si o zi buna in continuare.

  Reply
 2. zorro

  Dna ANGELICA, buna ziua.Am asteptat azi sa va mai vad dar degeaba.Ce vreti sa dezertati si dvs.??? sper ca nu .Eu am rasp azi la toti cei dragi iar acuma voi sta cu Ionuta mea, vom negocia, vom educa, ne vom contrazice ptca nu stim care este liderul si asta din prea multa iubire dar ajungem la un „”consesn””ca suntem mari si cuminti.Sa nu radeti, nu este usor cand lipseste dragostea unei mame.Dar ne descurcam noi bine si asa.Sper sa va vad in zilele acestea si sa-mi mai spuneti noutati .Va astept cu drag, sarut mana.

  Reply
 3. smarty

  Buna dimineata ,
  Scrisoarea lui Samir am citit-o saptamana trecuta de pe partea stanga a ecranului de la „Ultimele noutati”,acolo era si poza despre care va pomeneam atunci.Cordelia in bratele Samirului,in pantalonasi scurti si cu codite mi se pare,adica el in picioare tinand-o de parca ar vrea s-o treaca pragul,cu tigara atarnand in coltul gurii,ranjind;erau undeva intr-o locatie dubioasa,avand in fundal niste tipi cu care n-ati vrea sa aveti de-a face.
  Doamne fetelor ce potpuriu de melodii!Am avut o seara ….si Sting si A.Tamas-e o voce deosebita,am trecut la C.Fugaru-Ne-a lasat iubirea…Am ascultat Alesis cu Prietenia(chiar sunt buni acest cuplu Alina si Romeo).Dar..
  Vocea vocilor v-o recomand si voua :Mercedes Sosa cu”Solo le Pido a Dios” Va doresc o saptamana buna!

  Reply
 4. Gyula

  George este un bulangiu notoriu,Cristina si Cornelia 2 curve,Florin ..bolnav cu capul..Ce nu vedeti?Ce nu va convine?Deja faceti matrimoniale aici,….

  Reply
 5. irina lebit

  george e un om deosebit dar s-a complicat cu aceasta inculta ,triviala si obsedata Madalina care l-a acaparat din primele momente si-i era frica de oricine sa-nu i-l ia dovada ca si acum nu suporta sa vada pe nimeni in jurul lui;incearca orice numai sa-l jigneasca pe George sa-l puna in umbra si i s-a mai alaturat acel Florin care obsedat si parasit de iubita lui recurge la tot felul de jigniri uitand de cate ori a fost scos de george din ghiarele puierilului , obraznicului si impaunatului Maricel ale lui Dragos Virgil si altii. Acest Florin este un neadaptat, permanent nemultumit de cei din jur, foarte subiectiv asemeni si bunicii lui, care nu stie sa relationeze deloc cu cei din jur si cualizeaza deseori cu acei care-l sustin in afirmatiile lui subiective.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *