Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 februarie 2014

Prognoza meteo a acestei Finale Saptamanale arata cod rosu de vijelie si de conflicte in Casa Mireasa pentru fiul meu. Desi se anunta pericol de racire si inghet a relatiilor de cuplu, iar protagonistii sunt uneori in ceata, un cuplu sparge gheata si chiar o topeste printr-o cerere inedita in casatorie! Astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 1 februarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Ultimele zile au fost groaznice pentru Maria. Dupa numeroasele scandaluri in care a fost implicata, bunica lui Laurentiu nu a mai venit in emisiune. Femeia refuza sa mai participe, deoarece conflictele de zilele trecute au afectat-o foarte mult si nu-si mai doreste sa intre in polemici.

Pentru ca au omplinit recent patru luni de relatie, Mariana i-a facut o surpriza romantica iubitului ei. Concurenta s-a trezit cu ”noaptea-n cap” si i-a pregatit lui Grigore un mic dejun delicios, insa cand a ajuns in Casa Baietilor a avut parte de o surpriza. Desi era foarte dimineata, acesta se trezise deja. Printre pupici tandri, cei doi si-au marturisit dragostea si s-au infruptat din preparatele facute de fata.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *