Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 martie 2014

Va asteapta o Finala Saptamanala absolut spectaculoasa, in care rasturnarile de situatie si imprevizibilul va vor tine cu sufletul la gura! Dezvaluiri halucinante, marturisiri cutremuratoare si scandaluri de proportie va vor tine conectati cu suspansul, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 1 martie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: De-a lungul emisiunii, Andrei a marturisit ca o iubeste enorm pe Cristina, astfel ca ar fi capabil sa se casatoreasca chiar si maine cu ea. Ca sa-i dovedeasca ca este femeia visurilor sale, Andrei intentioneaza sa-si tatueze sarutul iubitei sale. Au mers la bowling, la teatru sau in club, insa acum, concurentii au petrecut intr-un mod inedit. Zilele trecute, acestia au mers intr-un loc unde au avut ocazia de a se distra, de a-si pune la incercare aptitudinile fizice si spiritul de aventura.

Surprizele pentru concurenti par sa nu se mai termine. Ieri a intrat in competitie Florina, o tanara de 22 de ani, ce spera cu ardoare sa-si gaseasca sufletul pereche in competitie. Ieri, dupa finalizarea emisiunii, aceasta a interactionat cu mai multe persoane din Casa si a incercat sa se familiarizeze cu atmosfera. Totusi, desi isi dorea foarte mult sa ajunga aici, aceasta s-a aratat nemultumita modul in care arata pe micile ecrane.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *