Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 mai 2014

Urmariti o Finala Saptamanala incarcata de suspans, trairi intense si rasturnari de situatie ireversibile! Momente de maxima intensitate, intrigi nebanuite si situatii-limita va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in competitie, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 mai 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Concurentii au facut nominalizari. Fiecare a numit un concurent pe care nu si-l mai doreste in competitie. A fost prezentata retrospectiva saptamanii cu cele mai importante momente ale concurentilor. De asemenea, au fost aduse in discutie si parerile internautilor referitor la intamplarile de pe parcursul saptamanii, in special despre destramarea relatiei de prietenie dintre Alin si Raymond.

Cei sase concurenti ramasi in cursa pentru castigarea masiniii puse in joc au facut cate un video prin care au dorit sa convinga publicul ca ei merita sa castige. Premiul acestei probe va fi un test drive.

Andrei este de parere ca Raymond a facut strategii pentru a castiga sustinatorii lui Laurentiu si ai Marianitei. Cei doi fosti concurenti au fost prezenti in platoul emisiunii. Cuplul Laurentiu-Marianita este foarte fericit in afara competitiei. Cei doi s-au mutat impreuna, lucreaza si au mari planuri de viitor. Raymond si Constantina au avut parte de noi divergente. Constantina se indoieste de fidelitatea lui Raymond. Oana si Laur s-au sarutat cu patos in platoul emisiunii. Concurentii protejati au fost: Oana, Constantina, Alin si doamna Daniela, Raymond si Andrei. Florina si Viorel impreuna cu doamna Aurica au fost supusi la nominalizarea de catre ceilalti concurenti. Florina a intrat in curs pentru eliminare. Laur a fost acceptat pentru reintrarea in competitie, insa conditia suprema a fost ca atat el, cat si Oana sa renunte de la Marele Premiu pus in joc. Ambii au acceptat conditiile pentru reintrarea in competitie a lui Laur.

Florina a intrat in cursa spre eliminare! Laur a reintrat in competitie!

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *