Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 ianuarie 2014

Astazi, Finala Saptamanala promite sa fie una absolut incendiara! Casa „Mireasa pentru fiul meu”, in pragul unei deflagratii! Descoperiti cine a „aprins” conflictele de proportii, astazi, de la ora 14:00! Partea a doua a Finalei Saptamanale continua cu noi conflicte de proportii! Descoperiti care dintre cupluri este pe punctul de a se desparti, astazi, de la ora 17:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 11 ianuarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00:
Dupa ce unii dintre concurenti au dorit sa scape din monotonia din Casa si au gasit ca fiind amuzant sa se joace cu pernele, Maria a fost deranjata de joaca acestora. Nemultumita, femeia a cerut ca nepotul ei, Robert si Denisa sa fie pedepsiti pentru ca nu o asculta. In acelasi timp, Laurentiu i-a reprosat femeii ca a gatit prea putini cartofi prajiti.

Cu ocazia aniversarii a doua luni de relatie, Andrei a pregatit pentru partenera lui o surpriza romantica. Raymond vrea sa plece din Casa: „Vreau sa ma propui sa fiu eliminat!„. Desi formau cel mai solid cuplu din acest sezon, Raymond si Constantina par sa nu se mai inteleaga, iar relatia lor devine mai „subreda” pe zi ce trece.

Cei doi au avut o noua disputa, in timpul careia barbatul i-a reprosat faptul ca toata aceasta situatie este cauzata de faptul ca Lavinia, sora ei, nu este de acord cu relatia lor. Ba mai mult, i-a cerut Constantinei sa-l propuna sa iasa din Casa. In plus, i-a spus sa astepte noii concurenti ce vor veni in februarie. La randul lui concurentul sustine ca toate aceste afirmatii au in „spate” un scop secret.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *