Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 mai 2013

De la ora 14:00, in prima parte a Galei Saptamanale, vom urmari care au fost evolutiile de pana acum ale cuplurilor formate in competitie, dar si cat de bine se cunosc! Tot astazi, vom afla cine va parasi competitia: Florin, Andrei sau Narcisa?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 11 mai 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:

Gala MPFM 11 mai 2013, ora 14:00
Gala MPFM 11 mai 2013, ora 17:00
Andrei a parasit competitia!
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

100 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 mai 2013

 1. anca

  Daca Razvan,se logodea cu o fata din exterior, facea Florin si bunica un scandal de nu sta piatra pe piatra. Se pare ca cel care este mai tupeist si mai vulgar, ala are castig de cauza in acest shwou matrimonial. Ce coincidenta,chiar acum a venit Maria in rochie de mireasa… Prea e cusut cu ata alba tot scenariul…Narcisa , Florin si Dragos sunt exemple de urmat?
  Scuza lor ca sunt provocati este o scuza puierila, un om destept stie sa gestioneze orice situatie.
  Legat de Victor, se pare ca Ama a avut dreptate.
  Dragos nu era beat?
  POalelungii prea se straduiesc sa ne demonstreze ca se iubesc.

  Reply
 2. anca

  Ela, acestor mitocanii nu merita sa le raspundem. Banuiesc ca Terente este niscaiva neam cu mahalagismul.
  Cu respect!

  Reply
  1. ela

   Anca 🙂
   bine ca mi-ai zis sa nici nu ma uit in urma…….
   am intrat te-am citit pe tine asa la prima vizualizare
   si iti multumesc de atentionare.
   eram sigura ca cineva care se identifica astfel in anonimat nu poate fi decat ca cei pe care-i sustine si pe care lumea in detesta.
   Parerea tot mi-o zic, lumea corecta are putere si inca multa daca e unita, „jigodiile” nu au sorti de izbanda la infinit, pana la urma majoritatea vrea normalitate …s-a cam saturat lumea de promovarea nonvalorilor oriunde in lume.

   Reply
 3. elly 12

  Tania,nici eu nu postez prea des.Nici nu ma mai uit prea des.Sunt perfect de acord cu tine.Atitudinea umila,a Lorenei…miorlaiala,ipocrizia, falsitatea,prostia fara margini,privirile care cersesc mila,sau mai bine spus,voturi…Privirile alea pe care le intalnim la cei care stau cu mana intinsa pe treptele bisericilor.Toate astea ma ingretoseaza rau .La dracu ..nu suntem o natie de milogi si ipocriti.O prefer pe Narcisa de zeci de ori.Cu tot cu defecte,ca nu e nimeni perfect.Si chiar daca nu prea intru pe diverse site-uri,o votez acolo unde trebuie.

  Reply
 4. ioana79

  ” INVIDIA si URA se unesc mereu si se intaresc una pe alta in aceeasi persoana ;si nu le deosebesti pe una de alta decat prin faptul ca una tine de persoana si alta de starea si categoria sociala „-jean de la bruyere-
  pt terent-a.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *