Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 aprilie 2014

Va asteapta o Finala Saptamanala absolut incendiara, plina de intrigi nebanuite si momente de maxima intensitate! Conflicte de proportii si dezvaluiri de senzatie va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 aprilie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Traian este dezamagit de modul in care este perceput de catre Andrei, in acest moment. Mai mult, este de parere ca dragostea adevarata se dovedeste in timp si trece peste orice fel de bariera, chiar si cea a competitiei. Si Andrei este suparat de deznodamantul prieteniei cu Traian si considera ca parintii celui din urma au avut o contributie destul de mare.

Viorel afirma ca s-a simtit ca o marioneta in relatia lui cu Oana. Iar problemele lor au luat amploare si cei doi au deci sa mearga pe drumuri separate. Granita dintre cearta si despartire a fost trecuta. Cei doi au decis de comun acord sa nu mai continue scenariul relatiei lor. Iar Viorel este parere ca Laur s-a dus dupa Oana la toaleta si asta a fost picatura ce a umplut paharul. Oana se declara nevinovata si ceilalti concurenti o sustin.

Laur si Silvia au parasit competitia.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *