Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2014

Astazi, de la ora 14:00, urmariti cele mai tari imagini de la Bodrum. Descoperiti cum s-au distrat, cum s-au iubit, dar si cum s-au certat cei patru concurenti plecati intr-o vacanta de vis: Laura, Viorel, Raymond si Constantina. Finala Saptamanala continua, de la ora 17:00, cu noi subiecte incitante. Descoperiti cauzele rupturii dintre Laura si Viorel, dar si ce alte cupluri au fost muscate de sarpele geloziei. Viorel si doamna Aurica sunt in prag de eliminare. Intrebati fiind de motivele pentru care isi doresc sa ramana in competitie, doamna Aurica a recunoscut ca singurul motiv sunt cei 10.000 lei, in timp ce Viorel a spus ca din ambitie si in ciuda celor care isi doresc ca el sa iasa. Retrospectiva saptamanii a fost urmata de parerile telespectatorilor cu care concurentii s-au familiarizat in prima parte a Finalei de astazi. Andrei si Viorel s-au acuzat reciproc de ipocrizie si oportunism.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 iulie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: De curand, Oana si Laur au implinit doua luni de relatie. La aniversarea celor doua luni, Laur a hotarat sa o ceara in casatorie pe Oana intr-un mod inedit. Dorina, mama Oanei, a intrat prin telefon pentru a o felicita pe fiica ei si pe Laur pentru logodna lor. Cei patru concurenti castigatori ai vacantei la Bodrum, s-au distrat pe cinste in Turcia. Laura a spus despre despartirea de Viorel: “Am vrut sa ne despartim frumos si discret!” Viorel: “Totul s-a intamplat in ultima zi!” Viorel: “In timpul excursiei, Laura nu mi-a permis sa o ating!” Viorel a spus ca nu s-a simtit bine in excursia de la Bodrum din cauza Laurei. Laura si Viorel s-au certat in ultima seara petrecuta la Bodrum. Raymond si Constatina au spus ca in vacanta de la Bodrum au reusit sa se descopere intr-un mod foarte placut.

Laura a recunoscut faptul ca principalul motiv al despartirii de Viorel a fost ca el a bruscat-o in excursia de la Bodrum. Acuzele pe care si Oana i le-a facut lui Viorel in timp ce a format un cuplu cu el, si anume ca e violent, au fost confirmate astazi si de Laura. Laura sustine ca ruptura dintre ea si Viorel s-a produs din cauza atitudinii lui agresive. Laura: “Viorel este un om bun, doar ca la nervi reactioneaza deplasat!

Laura si Viorel sustin ca ruptura survenit intre ei era inevitabila si nu mai poate fi remediata. Viorel: “Laura a fost sustinatoarea lui Andrei, poate de aceea a decis sa se desparta de mine!” Andrei si Cristina s-au intors certati de la parcul acvatic, unde au mers duminica. Gelozia lui Andrei a fost prea mare si de aici au pornit certurile intre ei. Andrei considera ca iubita lui nu este pregatita inca pentru casatorie, pentru ca ii plac in continuare distractiile. Laur a fost deranjat de faptul ca Oana a facut o poza cu Alin la piscina, in care ea s-a urcat pe umerii lui.

Viorel si doamna Aurica au parasit competitia! 55,4% dintre telespectatori au votat sa plece, iar 44,6 % sa ramana.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *