Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 decembrie 2013

Incepand cu ora 14:00 si 17:00, cursa pentru masina continua. Cine o va castiga? Cinci concurenti din fiecare echipa au punctat scenetele! Cate puncte au acordat acestia fiecarei scenete? Care sunt motivele din spatele dezvaluirilor lui Andrei despre Laurentiu? Cuplul Laurențiu- Marianita, pus la încercare. Concurentul, îngrijorat că fata îl va părăsi din cauza unei scrisori!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 decembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: A cerut-o de soție, însă a uitat să-i spună un mic amănunt. Laurențiu i-a ascuns Marianitei că a primit o scrisoare de la o admiratoare, pentru că se temea că îl va părăsi. Fata a înțeles care au fost motivele pentru care i-a ascuns acest mic detaliu, dar l-a întrebat dacă mai are ceva să-i spună. Mama acestuia a mărturisit că se îndoiește de trăinicia relației dintre cei doi, spunând că în orice moment pot apărea conflicte.

Mariana, geloasă din cauza scenetei pe care a interpretat-o Oana şi Grigore. La proba de actorie de marți, Grigore a intrepretat rolul unui soț petrecareț și Oana, pe cel al soției răzbunătoare. Însă, această reprezentație nu a încântat-o pe Mariana. Concurenta s-a supărat și a fost extrem de geloasă, că Oana s-a apropiat de iubitul ei. Ba mai mult, nici măcar nu a putut să asiste la acest mic joc regizat.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *