Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iunie 2014

Ce evenimente au avut loc in casa in aceasta saptamana? Ce va decide publicul in privinta lui Viorel: sa plece sau sa ramana? Cine este cu un pas mai aproape de vacanta la Bodrum si cine nu va mai ajunge acolo? Ce discutii au mai avut loc intre cupluri? Aflati la Finala Saptamanala de astazi, de la ora 14-00 si 17-00.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 iunie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Finala a inceput cu materialul despre cele intamplate in retrospectiva saptamanii. Apoi concurentii au fost pusi la curent cu parerile telespectatorilor cu privire la cele petrecute in competitie. Cel mai disputat subiecte a fost: conflictul dintre Laur si Andrei – Raymond. Conflictul dintre Laur si Andrei a continut si pe timpul emisiunii. Un admirator pe nume Darkos, i-a transmis un mesaj de dragoste Constantinei. Raymond si Constantina au fost pe punctul de a se desparti. Raymond nu a vrut sa impartaseasca cu iubita lui framantarile interioare. De astazi s-a dat startul inscrierile pentru noul sezon Mireasa pentru fiul meu. Constantina a fost nemultumita ca Raymond nu a vrut sa-i spuna secretele lui. Inainte cu putin timp de a sarbatori o luna de relatie, Laur si Oana au avut mici discutii pornite de la lista de melodii ceruta staff-ului. Laur s-a temut ca Oana ar fi nostalgica dupa relatia avuta cu Viorel.

Laur si Oana au fost urmatorii eliminati, dupa Grigore si Mariana, din cursa pentru castigarea vacantei la Bodrum, in Turcia. Ei au fost votati de catre concurenti. Conflictul de la borcanul cu bulion a continuat intre Laur si Andrei. Andrei sustine ca disparitie bulionul este doar ultima disparitie dintr-o alta serie de disparitii pe care Oana si Laur le-au intreprins in casa. Desi in trecut au avut multe confruntari, Raymond si Andrei s-au unit impotriva lui Laur. Laur: “Raymond s-a apropiat de Andrei pentru ca isi doreste ca sustinatorii acestuia sa treaca de partea lui!”

Doamna Liliana, mama lui Laur a dorit sa intervina telefonic pentru a-si da cu parerea despre conflictul recent dintre Laur si Andrei-Raymond. Mama lui Laur a fost foarte indignata de comportamemtul lui Andrei si al lui Raymond fata de Laur si Oana. Mama Cristinei a fost prezenta in platoul emisiunii. Mama lui Andrei si Alexandra, sustinatoarea cuplului Andrei-Cristina, au purtat o discutie contradictorie. Mama lui Andrei a fost acuzata ca a umilit-o pe mama Cristinei. Viorel si doamna Aurica au fost votati in proportie de peste 50% sa ramana pe mai departe in competitie.

Viorel a ramas in competitie.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *