Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iunie 2014

Ce evenimente au avut loc in casa in aceasta saptamana? Ce va decide publicul in privinta lui Viorel: sa plece sau sa ramana? Cine este cu un pas mai aproape de vacanta la Bodrum si cine nu va mai ajunge acolo? Ce discutii au mai avut loc intre cupluri? Aflati la Finala Saptamanala de astazi, de la ora 14-00 si 17-00.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 iunie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Finala a inceput cu materialul despre cele intamplate in retrospectiva saptamanii. Apoi concurentii au fost pusi la curent cu parerile telespectatorilor cu privire la cele petrecute in competitie. Cel mai disputat subiecte a fost: conflictul dintre Laur si Andrei – Raymond. Conflictul dintre Laur si Andrei a continut si pe timpul emisiunii. Un admirator pe nume Darkos, i-a transmis un mesaj de dragoste Constantinei. Raymond si Constantina au fost pe punctul de a se desparti. Raymond nu a vrut sa impartaseasca cu iubita lui framantarile interioare. De astazi s-a dat startul inscrierile pentru noul sezon Mireasa pentru fiul meu. Constantina a fost nemultumita ca Raymond nu a vrut sa-i spuna secretele lui. Inainte cu putin timp de a sarbatori o luna de relatie, Laur si Oana au avut mici discutii pornite de la lista de melodii ceruta staff-ului. Laur s-a temut ca Oana ar fi nostalgica dupa relatia avuta cu Viorel.

Laur si Oana au fost urmatorii eliminati, dupa Grigore si Mariana, din cursa pentru castigarea vacantei la Bodrum, in Turcia. Ei au fost votati de catre concurenti. Conflictul de la borcanul cu bulion a continuat intre Laur si Andrei. Andrei sustine ca disparitie bulionul este doar ultima disparitie dintr-o alta serie de disparitii pe care Oana si Laur le-au intreprins in casa. Desi in trecut au avut multe confruntari, Raymond si Andrei s-au unit impotriva lui Laur. Laur: “Raymond s-a apropiat de Andrei pentru ca isi doreste ca sustinatorii acestuia sa treaca de partea lui!”

Doamna Liliana, mama lui Laur a dorit sa intervina telefonic pentru a-si da cu parerea despre conflictul recent dintre Laur si Andrei-Raymond. Mama lui Laur a fost foarte indignata de comportamemtul lui Andrei si al lui Raymond fata de Laur si Oana. Mama Cristinei a fost prezenta in platoul emisiunii. Mama lui Andrei si Alexandra, sustinatoarea cuplului Andrei-Cristina, au purtat o discutie contradictorie. Mama lui Andrei a fost acuzata ca a umilit-o pe mama Cristinei. Viorel si doamna Aurica au fost votati in proportie de peste 50% sa ramana pe mai departe in competitie.

Viorel a ramas in competitie.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

68 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iunie 2014

 1. Zorro

  https://www.youtube.com/watch?v=dfGH42gx360 R.- Ce faci TIna cu ele ?? T.- Le sortez…..Bani aruncati pe prostii „” Cel putin e sincera.Dar aseara era incantata ca „”un liceu intreg din Arad este cu noi ” si au trimis „”papucei, rochicioare si sandUlute””.
  Imi plac toate comentariile si melodiile voastre.Le-am asc.pe toate !!!IOANA, nu a fost o petrecere, probabil intre ei doi ?? Pt.ca ea s-a preg.cu praji. si baloane ……
  Mai stam cateva ore si plecam acasa.Luni si marti sunt liber , pe urma incep munca.Eeeei, sigur ca stiu si „”olteneste””, il mai asc.pe Amza cu Suca a lui si cu Veta cand sunt amarat.D.M_______mi-am adus aminte de povestea ta cu cei doi care mancau praji. Multi avem multe de invatat din ea….Ioana iti doresc o sapt.buna si fara problem.Sarut mana.

  Reply
 2. Zorro

  D.M.___buna ziua.Inca sunt afara in natura si probabil m-a inspirat, de aceea iti voi da un raspuns intentionat intarziat.Iti voi spune cateva cuvinte despre omenia care am vaz.la OANA, omenie care va cuprinde mai multe calitati,pe langa o mie de defecte pe care le are.La restul din casa n-am vz.asa ceva, dimpotriva.Cred ca omenia este atunci cand traiesti frumos si in armonie cu sufletul tau si vesel cu tine, cand traiesti in pace si privesti uimit, umil la cei din jur si multumesti pt.tot ce primesti.Cand ai omenie,te vindeci de ura,de manie,de invidie de razbunare etc.si sa te bucuri de copilul din sufletul tau.Ceea ce OANA este spre deosebire de cei de langa ea care o tradeaza si o denigreaza cu atata ura !!! Multi au aratat-o cu degetul,altii au agresat-o fizic ( VIO+dAURICA)….. ca este urata,ca este hoata, ca este micinoasa, ca este c-va, ca este parasuta,(ea nu i le-a intors TINEI care a spus ca o si uraste) etc !! OARE toate astea le are mai mult ca ei ??? sau pt.ca le este frica de diversitate si ea este diferita de ei.Opinia mea este ca tiparele, ura, invidia si rautatea ucid sufletul…….

  Reply
  1. Zorro

   reiau : Sunt omenosi cei care traiesc cu drag de trecut, de armonie cu natura,care respecta o instanta superioara care se poate numi Dumnezeu, Pronie cereasca, divinitate, destin sau altfel, nu injura, nu jignesc. Este greu…..pt.ca vad in emisiune un proces de mitocanizare, de uratire.Un om de omenie nu-si urla dezaprobarea intr-un mediu cu oameni, nu-si striga valoarea si nu ameninta cu „”sucirea gatului „” Cei care au omenie isi pretuiesc propria bogatie sufleteasca si pe a altora.Emis.aceasta a decazut si este intr-un proces de uratire si decadere sub nivelul decentei.Celebrul general chinez SUN TZU, spunea ca daca vrei sa distrugi un om, ii tai radacinile si ii retezi aripile…….Sper ca OANA sa reziste si sa nu fie asa.
   Iata draga D.M., cred ca prin acestea am raspuns intreb.tale am spus mai multe calitati ale OANEI pe care EU LE VAD cu OCHII MEI (n-am uitat defectele ei)fara intentia de a o apara, doar constatari si de aici poti deduce prin comparatie, defectele (nespuse, doar cateva) ale celor care o ataca incontinuu si sistematic, RAY+TINA si ANDREI+cupla, pe rand sau toti odata ceea ce mi se pare inuman si lipsit de OMENIE.Iti mai aduci aminte de RAZVAN ?? ma refer la atacurile resping.impotriva lui. Si pentru ce ?? Pt.un pumn de bani la care multi probabil nu vor ajunge iar „”potul””cel mare l-a luat GINA ??Multe le poti citi printre randuri . D.M. astept cu drag sa fii mai libera si sa revii langa noi. Sarut mana.

   Reply
 3. ioana79

  Da Irina,ieri s-au certat. Acuma,intelegem,o cearta este o cearta,nu prea te poti certa razand si facand declaratii de dragoste ,creste adrenalina DAAAAR,e vb despre cuvintele adresate si de ceea ce TOOOT spunem noi,stii,e vorba despre „GEST”,ashea, precum un capac[INsemnat] de bulion,nu cantitatea conteaza,desi ,la ei cam e cantitate,ci…”frecventa”!!!pup.
  Doru, deodata s-a intrerupt si nu am mai reusit sa urmaresc.
  La mine ploua,ploua!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *