Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 februarie 2014

Urmariti o Finala Saptamanala absolut incendiara, presarata cu subiecte controversate si intrigi pe masura! Concurentii se dezlantuie! Descoperiti cele mai imprevizibile reactii si cele mai „condimentate”conflicte din ultima perioada, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 15 februarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Situatie incredibila astazi in Casa. Constantina si Mariana au izbucnit in lacrimi, din cauza discutiilor ce au aparut intre partenerii lor. S-au cunoscut in acest concurs, dar la scurt timp au devenit foarte bune prietene, insa trebuie sa se sacrifice. De dragul relatiilor in care sunt implicate, fetele au decis sa se indeparteze, din cauza problemelor dintre Raymond si Grigore. Ba mai mult, Constantina a intampinat probleme mari cu iubitul ei, fiind deranjat de faptul ca i-a cerut sa nu-l mai atace pe Grigore.

Relatia dintre Raymond si Constantina a fost zguduita din temelii, dupa schimbul dur de replici dintre Raymond si Grigore. In timpul emisiunii a afirmat ca prietenia dintre el si Grigore a fost distrusa de Mariana, care a fost deranjata de glumele pe care si le-au facut. Din pacate, totul nu s-a terminat aici, ci a continuat cu o discutie aprinsa pe care a avut-o cu iubita lui, care i-a interzis sa-l mai atace pe Grigore. Ba mai mult, Raymond s-a sim?it ofensat de faptul ca partenera sa i-a impus anumite lucruri, mai ales ca el nu i-a interzis nimic… pana acum.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *