Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 martie 2014

Urmeaza o Finala Saptamanala plina de imprevizibil si momente de maxima tensiune! Conflicte de proportii si intrigi neasteptate va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente din Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 15 martie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Discutiile dintre Maria si Marianita sunt tot mai dure, dupa ce bunica a afirmat ca Iuliana incearca sa o indeparteze de ea. Astazi, cele doua femei au avut un schimb de replici dure, iar Maria a izbucnit in plans, fiind afectata de faptul ca Laurentiu si Marianita vorbesc cu Iuliana. Pe de alta parte, concurenta sustine ca Maria vrea doar ca ea sa se desparta de Laurentiu, ca nu mai este de acord cu relatia lor. Nu a dorit sa mearga in club, insa Oana s-a aratat interesata de modul in care s-au distrat fetele de 8 martie. Cea care a dorit sa-i povesteasca ce au facut atunci a fost Silvia, care i-a impartasit detalii picante.

Saptamana aceasta nu a fost prea placuta pentru cuplurile din Casa, deoarece au avut mai multe discutii aprinse. Printre cei care s-au certat a fost si Raymond si Constantina, deoarece barbatul a fost nemultumit de hotararea fetei de a iesi fara el. In urma cu doar cateva luni, in competitie a fost pusa in joc o maaina, iar acum, cand lupta se apropie de final, concurentii lupta cu indarjire. Sunt impartiti pe echipe, insa acest lucru nu-i sperie prea tare. Vor sa ia masina, pentru ca apoi s-o vanda si sa imparta banii. Trei probe mai au de trecut. Cine va fi castigatorul, ramane de vazut.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *