Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 august 2014

Cum au perceput telespectatorii evenimentele petrecute in competitie? Cum se pregatesc cuplurile din competitie si ce evenimente au avut loc in aceasta saptamana? Ce incident a afectat bunul mers al activitatii de degustare a bucatelor pentru nunta? Cine nu va mai ajunge pe tabloul final? Cum au raspuns Alin si mama lui tachinarilor carora le-au cazut victime la degustarea meniului?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 august 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Finala de astazi a inceput cu o mica retrospectiva a saptamanii care tocmai se incheie. Mesajele telespectatorilor au avut ca subiecte principale racirea relatiei dintre Raymond si Constantina, dar si ultima cearta dintre Laur si Oana de la aniversarea de 3 luni de relatie. Alin si Raymond au avut o mica disputa duminica, atunci cand au mers la degustarea mancarii pentru nunta din Marea Finala. Cearta celor doi au deranjat-o pe doamna Daniela, care a refuzat participarea la urmatoarea activitate.

Doamna Daniela: “Raymond nu ma suporta nici pe mine, dar nici pe Alin!” Andrei si Laur au avut o disputa cu privire la dreptul de a participa duminica la Dj. Opiniile exprimate prea liber despre aspectul fizic au reprezentat marul discordiei intre Andrei si Cristina. Andrei: “Cristina, de ce ai parul asa scurt?” Cristina: “Dar tu de ce nu esti mai inalt?” Andrei i-a reprosat Cristinei ca nu se demacheaza, iar ea a simtit in tonul lui ca el ar avea mai multe nemultumiri la adresa ei. Andrei crede ca iubita lui s-a racit fata de el. Andrei si Cristina si-au adresat cuvinte usturatoare, aducand in discutie aspecte din trecutul fiecaruia. Nemultumit de atitudinea Cristinei fata de el, Andrei s-a intrebat daca ea se comporta astfel si cu fostul iubit. Nominalizarile continua. In aceasta seara, unul sau doi concurenti intra direct in cursa de eliminare. La implinirea a 3 luni de relatie, Oana si Laur au petrecut, dar niciunul nu s-a simtit bine. Laur a ironizat modul de dans al Oanei, apoi a muscat-o, lucru care a deranjat-o enorm si astfel petrecerea s-a incheiat. Aniversarea de vis s-a transformat intr-o despartire de cosmar. Oana a spus ca dupa cateva pahare, Laur a inceput sa vorbeasca urat la adresa ei, ba mai mult decat atat gestul de a scuipa, a scos-o din sarite pe Oana. Laur considera ca a fost instigat de Oana. Dupa aniversare, Oana a vrut sa se desparta de Laur. Dupa ce a venit el sa o impace, ea s-a lasat induplecata. Cei doi au plans unul in bratele celuilalt si s-au impacat.

La Finala saptamanii trecute, Raymond si Constantina s-au despartit, dar in prezent au revenit la ganduri mai bune. Raymond a considerat ca iubita lui i-a criticat familia, in timp ce Constantina a asteptat un semn din partea familiilor lor. Raymond a intrebat-o pe Constantina care este scopul venirii ei in aceasta competitie: Marele Premiu, casatoria sau imaginea? Raymond i-a spus Constantinei ca nu stie nici el de ce nu vrea sa faca o casatorie cu ea.

Cei doi concurenti au in prezent o relatie incerta. Constantina si-ar dori ca Raymond sa fie mai insistent si mai atasat fata de ea, mai precis sa-i arate ca ii pasa. La implinirea a 10 luni de relatie, Constantina nu a dorit sa sarbatoreasca impreuna cu Raymond. El a dorit sa faca o surpriza telespectatorilor, dar ea nu a fost de acord. Constantina i-a spus lui Raymond ca raspunsul familiei lui care a intarziat sa apara, i-a adus in stadiul de suparare si despartire. Constantina l-a acuzat pe Raymond ca nu poate face un pas fara a beneficia de aprobarea parintilor lui.

Locul I cu 20,3% din voturi: Constantina, pe locul al II-lea cu 19.5% din voturi: Raymond, pe locul al III-lea cu 18,8% din voturi: Oana, iar pe locul al IV-lea cu 13, 7% din voturi: Laur. Gina si Alin intra in cursa pentru eliminare. Ei vor fi votati timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana in competitie. Atat Raymond, cat si Constantina au spus ca nu se asteptau sa fie pe primele locuri, ba mai mult decat atat ca nu meritau aceste locuri.

Locul I: 20,3% – Constantina
Locul II: 19,5% – Raymond
Locul III: 18,8% – Oana
Locul IV: 13,7% – Laur

Alin si Gina au intrat in cursa spre eliminare!

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *