Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 februarie 2013

La Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 14:00 si continuand cu partea a doua de la ora 17:00, aflati care sunt noile concurente ce vor pasi pragul competitiei, care dintre concurenti vor fi in pericol de eliminare, ce tabere s-au format atat in Casa Fetelor si a Mamelor, cat si in Casa Baietilor, dar si ce conflicte au izbucnit intre acestea.

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 februarie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:Mamele si fetele au facut nominalizari.
Emilia: Stefania si Lorena.
Stefana si Luminita: Stefania si Florentina
Maria si Elena: Stefania si Cornelia
Nominalizarile fetelor:
Cristina si Stefania: Alin si Razvan
Cornelia si Andreea: Razvan si Florin
Florentina si Lorena: Alin si Dragos
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

121 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 februarie 2013

 1. NANA M

  DA , am gasit si eu ceea ce spunea DM , pe pagina fan club A. P. TM , va trimit si voua sa ascultati CELINE DION si cateva ganduri = http://www.youtube.com/watch?v=F-p4z46axOI&feature=share

  IUBIREA E UN SENTIMENT SUPREM AL VIETII, PE CARE-L POTI GASI O DATA, DE MAI MULTE ORI, SAU NICIODATA IN VIATA, IAR CAND NU-L CAUTI IN ALTCINEVA NU RAMANE DECAT IUBIRE DE SINE. VA DORESC MULTA FERICIRE SI IUBIRE AUTENTICA! Asta aparea pe 14 februarie , ne este tare dor de ADI , personaje ca el nu avem sanse sa mai gasim , de aceea ne este greu sa sustinem pe cineva , sa votam pe cineva , ne uitam si comentam emisiunea de dragul obisnuintei de a ne intalnii !

  Reply
 2. cerlat olga

  va rog frumos alungati-o pe Flori este prea rea.Sustin toate cuplurile si pe toti inafara de Flori si Razvan se merita.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *