Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 martie 2013

Urmariti Gala Saptamanii, incepand cu ora 14:00 si continuand cu ora 17:00, sa aflati ce rasturnari de situatie au avut loc, recent, in competitie, ce decizii vor avea de luat concurentii, ce probleme intampina cuplurile si daca e posibil sa treaca peste impedimente!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 martie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:La Finala de astazi 16 martie 2016 si fetele dar si mamele au facut nominalizari. Printre cele nominalizate s-a aflat si Cristina pentru ca asa cum spune ea doreste sa iasa din casa. Atat iubitul cat si soacra esi sunt afectate de decizia pe care ea a luat-o.

In platoul emisiunii a fost invitata si mama Cristinei, care a spus ca Emilia nu ii acorda suficient sprijin fiicei sale.

Cristina: „Este posibil ca tensiunile dintre mine si soacra mea sa imi amplifice dorinta de a pleca din casa.

Stefania, verisoara Corneliei, a fost si ea invitata in platou si a afirmat ca daca lui Dragos nu ii place atitudinea Corneliei sa nu o mai incurce. Dupa ce cu o zi inainte Lorena si-a oficializat relatia pe care o are cu George, la gala de azi in platou a revenit fostul sau prieten Maricel care a spus ca il apreciaza pe actualul prieten al fostei sale iubite pentru ca nu il aduce in discutiile cu ea.

S-au mai dat si cateva imagini in care baietii isi imaginau cum ar fi reactionat Maricel daca ar fi ramas in casa, iar George ar fi incercat sa o cucereasca pe Lorena.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *