Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 noiembrie 2013

Incepand cu ora 14:00 si 17:00, veti urmari o Finala Saptamanala care va sta sub semnul schimbarii, provocarilor indraznete si emotiilor intense. Incotro se vor indrepta concurentii? Ce ii asteapta? In curand misterul va fi spulberat! Tot in emisiunea de azi, 3 concurenti vor pleca acasa.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 noiembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Iata un mic rezumat: Cadou inedit: Marianita a primit un urs gigant! Marianita, concurenta ”Mireasă pentru fiul meu” a primit mai multe mesaje și cadouri din partea familiei sale. Pentru a o ajuta să depășească momentele care nu sunt tocmai plăcute în Casă, prietenii și părinții Marianitei, i-au trimis mai multe mesaje și daruri. ”Cireașa de pe tort” a fost un urs gigant, din pluș, care începând de acum va ocupa patul concurentei.

Lacrimi în Casă: Raymond și Constantina s-au despărțit! Divergențele din cuplul Raymond și Constantina au fost mai puternice decât dragostea lor. Cei doi s-au despărțit în aceeași zi în care trebuiau să celebreze prima lună de relație. Deși își dorea să formeze un cuplu cu fata și a plăcut-o din prima clipă, Raymond a mărturisit că povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Motivul? Faptul că fata nu este conștientă de sacrificiile pe care le-a făcut pentru a fi alături de ea, dar și discuțiile pe care le-a avut cu anumiți concurenți.

Iulia, Gabi si Claudia au parasit competitia datorita faptului ca s-au clasat pe ultimele 3 locuri in preferintele telespectatorilor.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *