Finala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2012

Urmariti Gala Saptamanii intre orele 14:00-16:00 si 17:00-19:00
Promo Gala Saptamanala MPFM:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 august 2012, de la ora 14:00:
Astazi, de la ora 14:00, urmariti Gala Saptamanii! Vom afla care sunt momentele ce au marcat evolutia concurentilor in aceasta saptamana, la doar un pas pana la Marea Finala din 25 august!
Nu uitati sa va sustineti favoritii. La finalul Galei de astazi, un concurent va fi eliminat!


Fetele au facut nominalizari:
Monica a nominalizat pe Adrian si Octavian (motivand ca sunt singurii fara cuplu), Andreea i-a nominalizat pe Dragos si Octavian, motivand nominalizarile astfel (Dragos are cuplu si o sa ramana, Octavian este singur, iar Adrian are sustinerea publicului), Andrada i-a nominalizat pe Octavian si Adrian (motivand ca nu au cuplu), Edina i-a nominalizat pe Ionut si Dragos (motivand ca doamna Lena si doamna Marioara au fost alaturi de ea in competitie), Alexandra i-a nominalizat pe Adrian si Octavian.
Nominalizarile mamelor:
Doamna Lena a nominalizat pe Andreea si Andrada (motivand ca nu formeaza un cuplu), Doamna Gabriela a nominalizat pe Edina si Andreea, Doamna Marioara a nominalizat pe Andrada si Alexandra, Doamna Niculina a nominalizat pe Edina si Andrada (motivand ca nu are nimic cu nici o fata). Monica singura fata nepropusa spre eliminare.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 august 2012, de la ora 17:00:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Mama Saptamanii a iesit doamna Gabriela, iar Mireasa Saptamanii este Alexandra. Andreea a parasit competitia.
Ce parere aveti despre finala saptamala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

172 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2012

  1. mary

    Cîstigătoru acestei competitie să fie Adrian si Edina cu toate că nu sunt un cuplu,nu am fost fan Adrian dar cîte răutăti sunt înpotriva lui Adrian si doamnei Mărioara să le închidă gura la invidiosi.Mie îmi plăcea Alexandra fiind o fată frumoasă,dar e foarte răutăcioasă ,deasemenea Dragosi tot asa e un om care e pentru interes.Andrada e o mahalagioaică si îi turie gura fără întrerupere să plece la Finală din conpetitie . Un cuplu frumos si în banca lor Ionut si Monica,merită să ajungă în finală,le doresc mult succes că au nevoie.Finalistii conpetiei care merită sunt Adrian,Mărioara,Edina si cuplu Monica,Ionut si mamam lui multă Baftă.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *