Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2014

Pe lista celor mai controversate subiecte ale acestei Finale Saptamanale si-au facut loc noi capete de afis. Nominalizarile continua! Soarta lor din competitie sta in mainile voastre! Votati-va favoritii si urmariti o Finala absolut incendiara, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 ianuarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Nu lipseste o zi fara ca Andrei si Cristina sa se certe. Acum, cei doi s-au certat din cauza rujului. Concurenta i-a cerut iubitului ei sa o sarute, iar Andrei a refuzat pentru ca aceasta purta ruj si nu suporta ideea ca se va murdari.

A mai ramas foarte putin timp pana cand noii concurenti vor intra in Casa, iar concurentii se intrec in a face tot felul de scenarii. Atat fetele, cat si baietii asteapta ca nerabdare momentul in care pe usa vor intra alte persoane, insa Oana si Gina sunt cele mai entuziasmate. Pentru ca spera sa-si gaseasca barbatii visurilor lor, fetele asteapta cu ”sufletul la gura” venirea noilor concurenti. Simtindu-se ignorata de iubitul ei, Constantina i-a jucat o farsa lui Raymond. Mai mult decat atat, tanara a povestit cu iubitul ei a venit in Casa fara sa o sarute si chiar fara o sa o salute. Pentru asta, fata i-a facut o gluma si desi a afirmat ca nu este deramjat, Raymond a apostrofat-o vehement pe Constantina.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

29 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2014

  1. Dana 2

    Observind gesturile si comportamentul lui Grig el este ..un baietel ce are alte inclinatii sexuale..sub masca de mielusel ramine un caz social .vesnic,un mic excroc,ce se vrea vedeta la televizor..Despre cei 5 propusi la eliminare am votat sa plece toti..nu au ce cauta acolo..Comportamentul moderatoarei este mizerabil..La fel ca in alte editii ea sustine si protejeaza nesimtirea,falsitatea,minciuna-adica tatuatul pitic,striperul Traie etc…Bravo Robert,ai scapat din casa cu nebuni..!Bunica are dreptate,nepotul e nepregatit de insurat…Mariana sper sa-i dea papucii idiotului Grig..Alin ,totusi are multe parti bune,educatia primita este evidenta…Oricum este cea mai slaba editie,meritul moderatoarei este evident,e prea mare palaria pt ea…!Jalnic,trist ,adevarat…!O palarie prea mare pt cintacioasa Vaida Boureanu…apropos …de ce se moldovenizeaza emisiunea?????????????

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *