Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2014

Pe lista celor mai controversate subiecte ale acestei Finale Saptamanale si-au facut loc noi capete de afis. Nominalizarile continua! Soarta lor din competitie sta in mainile voastre! Votati-va favoritii si urmariti o Finala absolut incendiara, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 ianuarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Nu lipseste o zi fara ca Andrei si Cristina sa se certe. Acum, cei doi s-au certat din cauza rujului. Concurenta i-a cerut iubitului ei sa o sarute, iar Andrei a refuzat pentru ca aceasta purta ruj si nu suporta ideea ca se va murdari.

A mai ramas foarte putin timp pana cand noii concurenti vor intra in Casa, iar concurentii se intrec in a face tot felul de scenarii. Atat fetele, cat si baietii asteapta ca nerabdare momentul in care pe usa vor intra alte persoane, insa Oana si Gina sunt cele mai entuziasmate. Pentru ca spera sa-si gaseasca barbatii visurilor lor, fetele asteapta cu ”sufletul la gura” venirea noilor concurenti. Simtindu-se ignorata de iubitul ei, Constantina i-a jucat o farsa lui Raymond. Mai mult decat atat, tanara a povestit cu iubitul ei a venit in Casa fara sa o sarute si chiar fara o sa o salute. Pentru asta, fata i-a facut o gluma si desi a afirmat ca nu este deramjat, Raymond a apostrofat-o vehement pe Constantina.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *