Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 mai 2014

Urmariti o Finala Saptamanala plina de suspans, trairi intense si rasturnari de situatie!Momente de maxima intensitate, intrigi nebanuite si situatii-limita va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in competitie, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 17 mai 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Finala a inceput cu retrospectiva saptamanii, apoi concurentii au aflat parerile telespectatorilor cu privire la cele intamplate in ultima perioada in competitie, in special legat de relatia dintre Oana si Laur. Andrei si Cristina au avut parte de o noua runda de reprosuri. Concurentii au sarbatorit sapte luni de cand Raymond si Constantina formeaza un cuplu. Relatia de prietenie dintre Alin si Raymond s-a destramat. Raymond nu si-a mai dorit sa stea in aceea camera cu Alin. In opinia Marianei, Grigore glumeste prea mult cu fetele.

Constantina a acuzat-o pe Oana ca nu a nominalizat-o pe Corina. Constantina: “Oana nu a nominalizat-o pe Corina pentru ca nu a avut nimic de castigat!” Reprosurile si ironiile dintre cuplurile Oana-Laur si Constantina-Raymond au continuat. Constantina: “Laur a venit cu lectia invatata, aceea de a o apara pe Oana, indiferent ce afirma ea!” Constantina: “Oana ii da lui Laur lectii de conduita!

Constantina: “Oana a ajuns pana aici datorita calitatilor ei de ….!

Florina a parasit competitia! 69,7% dintre telespectatori si-au dorit ca ea sa plece.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *