Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 aprilie 2014

Urmeaza o Finala Saptamanala absolut ravasitoare, in pragul sarbatorilor pascale!Emotii coplesitoare, trairi intense si momente incarcate de bucurie vor face parte din tabloul revederii celor dragi concurentilor, intr-o Finala Saptamanala de neuitat, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 aprilie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Adora sa faca glume, insa atunci cand se glumeste pe seama lor, nu le place. Baietii din casa au demonstrat in nenumarate randuri ca nu stiu sa se distreze, iar jocurile de carti sunt pentru ei o adevarata provocare. Recent, cativa dintre baietii au vrut sa scape de monotonia din casa jucand carti, insa din cauza reprosurilor si glumelor, Raymond si Alin au sfarsit certandu-se. Concurentul a fost deranjat de glumele partenerului Constantinei, motiv pentru care a refuzat sa se mai joace carti. La scurt timp dupa ce Silvia a refuzat sa vorbeasca, motivand ca s-a blocat, Mariana a fost extrem de furioasa pe reactia fetei.

Intr-o discutie pe care a purtat-o cu iubitul ei, Grigore, aceasta a explicat ca toti concurentii ar trebui sa-si spuna punctele de vedere, fara se se menajeze unii pe ceilalti. S-au placut, s-au iubit, insa dragostea lor nu a fost mai puternica decat certurile, motiv pentru care si-au spus adio. Oana si Viorel nu mai sunt impreuna, insa discutiile continua. Recent, cei doi s-au certat dupa ce la finalul saptamanii Viorel a explicat ca tanara se lasa influentata de mesajele telespectatorilor.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *