Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2013

La Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 14:00, concurentii vor avea parte de noi provocari! Impreuna vom vedea cat de bine se cunosc concurentii unii pe ceilalti, dar si ce calitati ascunse au! Oare vor reusi sa faca fata probelor la care vor fi supusi? Tot astazi, un concurent sau o concurenta va fi eliminat(a)! Cine va parasi competitia: Liliana, Madalina sau Florin?Concurentii vor trece prin ultima proba de foc! In ce va consta ultima proba? Cine vor iesi invingatori in urma tuturor probelor la care au participat concurentii? Prin ce evenimente au trecut mamele, fetele si baietii de curand? Cine va fi eliminat, astazi, din competitie? Aflati raspunsurile in cea de-a doua parte a emisiunii!


Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 ianuarie 2013, de la ora 14:00 si de la ora 17:00:Baietii au fost supusi la mai multe probe. La prima proba acestia au trebuit sa potriveasca mai multe perechi de pantofi in picioarele fetelor. Pe langa aceasta proba ei au mai fost supusi si la alte probe. Castigatori au iesit Florin si Stefania.

Maine dimineata, Lorena va pleca impreuna cu prietenul sau in vacanta din Bulgaria castigata la licitatii.Cristina si Cosmin nu au putut ajunge la un numitor comun in privinta planurilor pe care si le-au facut.

Liliana a parasit competitia.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *