Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2014

Urmariti Finala Saptamanala de azi, incepand cu ora 14:00 si 17:00 pentru a afla care au fost cele mai importante subiecte ale saptamanii? Constantina si Oana isi pregatesc sagetile? Cuplurile se clatina din temelii. Nominalizarile continua. Cine va parasi competitia? In ultima perioada Cristina si Andrei au avut parte de mai multe certuri in cuplu. Cristina a fost nemultumita de faptul ca Andrei nu si-a respectat promisiunea de a fi calm. Dupa plecarea lui Viorel, majoritatea concurentilor care l-au votat sa plece au fost multumiti chiar fericiti de iesirea lui din competitie. Cu toate acestea in urma plecarii lui au existat si multe controverse. Andrei i-a reprosat Cristinei ca nu si-a aratat fericirea dupa plecarea lui Viorel. Laur inca se teme ca Oana ar mai avea sentimente pentru Viorel.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 iulie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Raymond si Constantina au fost acuzati ca au o strategie prin care se apropie de concurentii aflati in pericol de eliminare cu scopul de a le fura sustinatorii. Constantina isi doreste un iubit mult mai calm si mai rezervat. In urma orei de duminica, petrecuta la Dj, Mariana si Grigore au avut foarte mult de suferit. Grigore a fost foarte criticat de sustinatori, dar si de sora lui si de mama Marianei, care a spus ca nu va veni la nunta lor, daca vor ajunge pana in Marea Finala. In aceasta seara, doamna Draga, mama Marianei a intrat in legatura telefonica pentru a o incuraja pe fiica ei. Aceasta i-a transmis ca indiferente de decizia pe care Mariana o va lua, ea si restul familiei o vor sustine. Mariana sustine ca dupa cele intamplate la Dj, Grigore s-a schimbat si este un alt om. Una din surorile lui Grigore s-a casatorit astazi, iar Grigore si Mariana au primit permisiunea ca dupa Finala sa fie prezenti la nunta ei.

Nominalizarile au continuat. Concurentii au fost nevoiti sa numeasca doi concurenti pe care nu si-i mai doresc in competitie. Andrei si Cristina au avut mai multe certuri in ultima perioada. Andrei a fost deranjat de faptul ca iubita lui, Cristina, nu ii gateste si nu se preocupa sa aiba grija de el. Oana si Laur au purtat o discutie secreta din care a reiesit ca Laur a avut o relatie cu fosta sustinatorare, Eva P. Oana si Laur au vorbit si de eventualitatea in care ei doi s-ar desparti si ar ramane prieteni in afara casei. Concurentii protejati de voturile publicului au fost:

15,4% – locul 4: Laur, 18.3% – locul 3: Oana, 20,9% – locul 2: Raymond, 21,3% – locul 1: Constantina. Laura s-a aflat pe ultimul loc. Pe penultimul loc a fost Gina. Dintre Laura si Gina, concurentii au acordat mai multe puncte Laurei, iar ea a intrat in cursa pentru eliminare. Timp de o saptamana telespectatorii o pot vota sa plece sau sa ramana in competitie. Ea a spus ca vrea sa ramana.

Constantina a iesit Mireasa Saptamanii, Raymond locul 2, Oana locul 3, iar Laur locul 4.
Laura a intrat in cursa spre eliminare.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *