Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 octombrie 2013

La Finala MPFM de azi, incepand cu ora 14:00 si 17:00, vom afla cate cupluri s-au format pe neasteptate si cate s-au despartit? Ce glume au mai facut baietii? Care este parerea fetelor despre Constantina? Ce se va intampla cu relatia dintre Robert si Diana? Cine a venit sa o vada pe Diana?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 octombrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Edit si George au experiente similare de viata! Edit lucreaza de cand era clasa a saptea. Tanara nu a facut o facultate din cauza ca parintii nu au avut posibilitatea sa o plateasca. Edit si George au descoperit ca au aceeasi poveste de viata. Parintii ambilor s-au despartiti si au trecut prin durerea unei vieti fara parintii naturali. Concurenta a inceput sa planga si a spus ca mama vitrega a marginalizat-o si a facut diferenta intre ea si celalalt copil. In plus fata nu isi doreste ca si copiii ei sa treaca prin ce a trecut ea, de aceea nu vrea sa se grabeasca atunci cand e vorba de casnicie.
Fetele vorbesc despre discutia pe care au purtat-o in legatura cu Constantina si care a starnit controverse in randul telespectatorilor. Fetele vorbesc despre discutia pe care au purtat-o in legatura cu Constantina si care a starnit controverse in randul telespectatorilor.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *