Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 februarie 2013

La Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 14:00, vor fi dezbatute situatiile complicate in care se afla atat cuplurile, cat si ceilalti concurenti. Ce sfaturi vor primi ei din partea familiilor? Vor fi influentate deciziile pe care acestia le-au luat? Care sunt intentiile lor? Aflati raspunsurile, incepand cu ora 14:00! Tot astazi, un concurent sau o concurenta va parasi competitia! Cine va fi eliminat/(a) din concurs: Madalina, Stefania, Florin sau Dragos?

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 2 februarie 2013, de la ora 14:00 si de la ora 17:00:Florin a spus ca in casa a vazut de cat de mult trebuie sa minti pentru ca o relatie sa mearga mai departe. La aceasta gala au fost invitate si verisoara, respectiv sora Corneliei care au sfatuit-o sa se impace cu Dragos. Aceleasi ganduri le-a transmis toata familia acesteia. Cateva ganduri puse pe o foaie au venit si din partea mamei Corneliei in care o ruga sa refaca relatia.

Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu celalat cuplu care s-a despartit, Aisa, sora Lorenei i-a dat de inteles acesteia sa faca ce crede ea de cuviinta in relatia cu Maricel.

Elena, mama Cristine crede ca cuscra sa este prea rea cu fiica ei, ca nu o intelege in anumite momente. Madalina a parasit cumpetitia.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

64 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 februarie 2013

  1. Alina

    Dna Emilia nu va mai consumati degeaba alegerea este a Cristinei daca vrea sa plece sau nu . Daca pleaca asta nu inseamna ca nu va mai iubeste pe voi cea de-a 2 familie a ei ci doar ca nu mai doareste sa mai stea in casa , desi nu este o alegere destul de ok pt ca ea de aceea a venit in casa ca sa isi gaseasca ,,jumatatea” si nu vad rostul sa plece daca are un cuplu, sa plece ceai cate nu au cuplu si care nu sunt doriti in casa .Lorena esti o fata de nota 100 nici sa nu se mai gandesti la fostul sau iubit din competitie pt ca nu se potrivea deloc cu ea , George este cea mai buna alegere pt ea .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *