Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 noiembrie 2013

La Finala MPFM de azi, incepand cu ora 14:00 si 17:00, vom vedea imagini de vis de la nunta Alexandrei si a lui Dragos. Ce parere au cei doi despre actualii concurenti, dar si cum s-au distrat concurentii de Halloween si ce scenete au pregatit acestia? O poveste de dragoste superba, in imagini: Nunta de vis a Alexandrei si a lui Dragos. Pe 26 octombrie, Dragos si Alexandra au spus „Da” in fata starii civile si a lui Dumnezeu! In urma cu doua editii, Alexandra si Dragos incepeau o frumoasa poveste de dragoste, care s-a concretizat intr-un juramant. Acela de a se iubi vesnic si de a fi alaturi unul altuia la bine si la greu.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 2 noiembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Oana: „L-am sfatuit pe Alin sa nu se implice in conflictul cu Laurentiu”. Oana si Constantina l-au certat pe Alin, pentru ca s-a implicat in conflictul cu Laurentiu. Chiar si mama lui a fost de acord cu acestea, toate sfatuindu-l sa nu se amestece intre Laurentiu si Diana.

Gabi, declaratie emotionanta in fata Cristinei: “Inima mea vrea sa iasa din piept spre inima ta”. Pentru ca isi doreste sa formeze in continuare un cuplu si vrea sa-si “repare” greselile, Gabi i-a cerut Cristinei o noua sansa. Pentru a reajunge la inima persoanei despre care spune ca e dragostea vietii lui, i-a daruit acesteia un buchet de flori, o jucarie de plus si un biletel emotionant. Toate pentru ca, daca ramaneau impreuna, ar fi deschis sampania pentru prima luna de relatie.

In acelasi timp, o alta fata s-a simtit rasfatata. Diana a primit un buchet de flori si o cutie cu bomboane din partea lui Robert, cel ce marturiseste ca ar fi incantat s-o aiba ca prietena.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *