Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 decembrie 2013

Incepand cu ora 14:00 si 17:00, urmariti o finala dedicata rivalitatilor dintre concurenti. Ce conflicte au aparut intre cele trei echipe formate? Ce acuze si-au adus acestea?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 21 decembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00 o puteti viziona pe antenaplay.ro. Alin și Andreea, un cuplu de invidiat. Îți mai amintești de ei? Alin și Andreea, foști concurenți ai ”Mireasă pentru fiul meu”, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, după ce s-au căsătorit în timpul emisiei. Anul trecut, în această perioadă, cei doi aveau parte de o mică vacanță la munte, unde s-au distrat pe cinste.

Mirela Boureanu Vaida, un exemplu de eleganță și stil. Moderatoarea celui mai urmărit show matrimonial, ”Mireasă pentru fiul meu”, se bucură de admirația a sute de mii de femei, grație atitudinii pozitive și stilului vestimentar. Chiar dacă vine în casele noastre în fiecare zi, de luni până sâmbătă, Mirela nu încetează să uimească prin stilul vestimentar. Fie că optează pentru o rochie casual sau una elegantă, vedeta Antenei 1 arată impecabil.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *