Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunie 2014

Tensiunea atinge cote maxime, rivalitatile dintre concurenti cresc in intensitate, afectand cuplurile din Casa, iar cursa pentru vacanta a continuat cu o noua etapa. Decoperiti mai multe, astazi, de la ora 14:00. Ce echipa a pierdut sansa de a merge intr-o vacanta exotica?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 21 iunie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Finala a inceput cu un material in care au fost aratate cele mai importante subiecte din retrospectiva saptamanii in casa Mireasa pentru fiul meu. Concurentii ramasi in cursa pentru castigarea vacantei la Bodrum, in Turcia, au fost supusi unei probe cu piese de domino. Din cele 4 cupluri participante: Andrei-Cristina, Raymond-Constantina, Viorel-Laura si Alin-Gina, au mai ramas doar 3, caci Andrei si Cristina au fost eliminati si au pierdut sansa de a castiga vacanta in Turcia. De curand, Raymond si Constantina au implinit 8 luni de relatie, insa conflictele dintre ei nu au incetat sa apara. Sarbatorirea celor 8 luni de relatie a fost un dezastru, caci cei doi s-au certat din nou, fiind chiar pe punctul de a se desparti. Cu toate acestea, de curand Raymond si Constantina au revenit la sentimente mai bune.

Cel mai nou cuplu format in competitie, dintre Laura si Viorel, nu a fost ocolit de neintelegeri. Cei doi au avut si ei parte de mici probleme de comunicare in cuplu. Pe finalul primei parti, concurentii au fost pusi in tema cu parerile telespectatorilor legate de ultimele intamplari care au avut loc in Casa. Printre cele mai discutate subiecte a fost cel despre dezvaluirile fostei sustinatoarea a Oanei, si anume Eva P.

Locul I – Oana 23,3%
Locul II – Laur 21,5%
Locul III – Constantina 16,7%
Locul IV – Raymond 14,4%
Viorel a intrat in cursa spre eliminare.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *