Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie 2014

Urmeaza o Finala Saptamanala ce sta sub semnul schimbarii! In timp ce unii vor avea emotii pentru siguranta lor in competitie, altii vor pasi pentru prima data pragul Casei „Mireasa pentru fiul meu”! Urmariti o Finala in care emotiile vor creste la cote maxime iar conflictele dintre concurenti vor fi pe masura, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 22 februarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Intrarea noilor concurenti in Casa a starnit valva printre celelalte persoane. In timp ce baietii se plangeau de cum vor fi, Oana s-a aratat ingrijorata de faptul ca nimeni nu va veni pentru ea. Desi a refuzat sa formeze un cuplu cu Alin, Oana astepta cu nerabdare sa vina alti barbati, insa acum se teme ca nimeni nu va fi interesat de ea.

Timp de o ora, Laurentiu si Marianita au fost DJ, iar in acest timp au primit numeroase sfaturi din partea fanilor. In timp ce unii i-au sfatuit sa nu-si mai ceara iesirea din competitie, altii le-au cerut sa aiba grija in Casa, sa nu se mai increada in ceilalti concurenti. S-au iubit, s-au certat, insa lucrurile dintre ei pareau sa se fi linistit, insa acum intampina din nou probleme. Cei doi au avut o discutie acida, din cauza lipsei de incredere. In timp ce Corina este deranjata de comportamentul iubitului ei, acesta este nemultumit de faptul ca nu are incredere in el, ca tot timpul cand se cearta ii reproseaza ca intentioneaza sa se desparta.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *