Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 martie 2014

Va asteapta o Finala Saptamanala plina de suspans, provocari si momente de maxima intensitate! Conflicte de proportii si intrigi neasteptate va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente din Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 22 martie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Raymond şi Constantina au participat la programul radio transmis, in direct, din Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Cei doi amorezi au primit sfaturi de la telespectatori. Iar cel mai important, indragostitii au fost incurajati sa nu se dea batuti, sa lupte si sa iasa invingatori. Ba mai mult decat atat, au reusit sa stea de vorba si cu Laurentiu si Marianita. Raymond si Constantina s-au familiarizat cu parerile telespectatorilor si au aflat cum sunt perceputi concurentii, in afara casei! Au primit incurajari, dar au fost asaltati si de fani ai cuplului Oana-Viorel. Cei doi au fost insa hotarati sa nu vorbeasca despre alte relatii si nici sa nu transmita mesaje altor concurenti din casa. Tocmai de aceea, au inchis telefonul celor care nu abordau teme care sa-i priveasca strict.

Concurentul este de parere ca tanara se supara foarte repede si din nimicuri. Asa ca, au repetate discutii pe aceasta tema, pentru a depasi micile neintelegeri. In alta ordine de idei, baietii fac presupuneri legate de comportamentul lui Grigore! Concurentii sunt de parere ca Grigore s-a schimbat de cand a format un cuplu cu Marianita. Astfel, cei mai multi considera ca a devenit mai „rau”.

Oana a iesit Mireasa Saptamanii pentru a doua oara consecutiv. Aurelian si Georgiana au intrat in cursa spre eliminare!
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *