Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 august 2014

Cu doar o saptamana inainte de Marea Finala, cel putin un concurent va fi eliminat, iar secrete bine ascunse si discutii purtate in soapta vor iesi la iveala. Descoperiti misterele tainuite cu patima de concurenti astazi, de la ora 14:00. Stim ca vreti ii vedeti si mai mult pe concurenti, de aceea luni, marti si miercuri, pe langa emisiunile cu care v-am obisnuit, veti putea urmari, de la ora 17:00, editii speciale ale emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 23 august 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Astazi vor fi eliminati doi concurenti. Pana la ora 16.00 Gina sau Alin impreuna cu doamna Daniela vor pleca, iar dupa ora 17.00 un alt concurent va parasi competitia. Laur a dorit sa-l ajute pe Alin in promo-ul facut pentru a spune telespectatorilor ca doreste sa ramana in competitie. De asemenea, Andrei a dorit sa mentioneze ca il sustine pe Alin, dar nu a putut participa in clipul lui pentru ca a fost la doctor in ziua respectiva.

Laur a fost surprins intr-o discutie soptita cu Oana, in care ii spunea acesteia ca daca il va sustine pe Alin, acesta ii va da si lui niste banii, din cei castigati la final. Oana nu este 100% sigura ca isi doreste sustinerea lui Alin si a doamnei Daniela, deoarece spunea aceasta ca doamna Daniela nu a sustinut-o dintotdeauna, ci doar dupa ce a inceput sa iasa Mireasa Saptamanii. In continuare a fost prezentata retrospectiva saptamanii. O saptamana in care concurentii s-au distrat la petrecerea burlacilor si a burlacitelor, au facut ultimele probe la rochiile de mireasa si costumele de mire, au depus actele de casatorie si au exersat ultimii pasi pentru dansul mirilor din Marea Finala.

Cele mai disputate subiecte pe internet au fost cel al indeciziei privind casatoria intre Raymond si Constantina, declaratiile Oanei privind intretinerea relatiilor intime cu Laur, o strategie pusa la cale de sustinatorii cuplului Andrei si Cristina, care sunt de parere ca tacerea in privinta declaratiilor Oanei, le vor aduce mai multi sustinatori pentru Marea Finala. Baietii si fetele s-au distrat la petrecerea data de dinainte de casatorie. Alin a spus ca daca astazi va pleca, o va face dezamagit fiind de Oana, care a spus ca doamna Daniela si el s-au apropiat de ea doar pentru sustinere. 51,2% au votat ca Alin si doamna Daniela sa ramana in competitie. 48,8% din voturi indica plecarea Ginei din competitie.

Alin si Gina au parasit competitia. Constantina a iesit Mireasa Saptamanii, pe locul 2 Raymond, iar pe locul 3 Oana.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *