Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 martie 2013

Urmariti Gala Saptamanii, incepand cu ora 14:00 si continuand cu ora 17:00, veti afla cu ce situatii neprevazute s-au confruntat concurentii, cat de incordata a devenit atmosfera dintre acestia si cum vor reusi sa treaca peste impasurile in care se afla o parte dintre ei! Continuati sa votati unul dintre cei patru concurenti (Steliana, Iuliana, Andrei sau Victor). Cel care va aduna cel sau cea care va aduna cele mai putine voturi va parasi competitia astazi!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 23 martie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Fetele au dort sa afle cum va reactiona Steliana daca fostul iubit ei iubit o va cauta. Florentina este sceptica cu privire la afirmatiile Stelianei. Steliana a tinut sa adauge ca nu a mai vorbit cu Dragos in ultima vreme pentru ca acesta a interpretat-o gresit, iar Andrei este dezamagit pentru ca a crezut ca ea il place.

Niciun concurent nu a crezut-o ca il place pe fostul iubit. Fostul ei iubit a intervenit telefonic pentru a-si expune punctul de vedere cu privire la afirmatiile acesteia. Familia Narcisei a fost invitata in platou pentru a ii da cateva sfaturi fiicei lor. S-a mai discutat si despre conflictul dintre Lorena si Narcisa.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *