Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 noiembrie 2013

Incepand cu ora 14:00 si 17:00, veti urmari o Finala Saptamanala in care veti afla pe cine apreciaza cel mai mult concurentii din casa? Ce vor spune parintii Andreei, care vor fi prezenti in platou. Ce vor avea de spus Gabi, Claudia si Iulia, fostii concurenti? Ce conflict de proportii a izbucnit intre bunica si Andreea?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 23 noiembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00. Iata un mic rezumat: Constantina:”Iuliana este intriganta!” Discuția dintre Raymond și Traian scoate la iveală alte detalii. Constantina susține că mama acestuia este o femeie intrigantă. Aceasta a declarat că Iuliana încearcă să pară bună, însă în realitate vrea să provoace conflicte atât între fete, cât și între mame și concurente.

Traian: „Dacă nu ajung acasă până la Crăciun, voi sări gardul!” După momentul tensionat din Casă, Traian a afirmat că vrea să plece din Casă. După ce Raymond a afirmat că mama lui Traian a împins o fată în baie, Traian a declarat că în cazul în care nu va fi eliminat până la Crăciun, va sări gardul.

George: ”Edit vrea să înceapă o relaţie cu Gabi!” George este măcinat de gânduri ”negre”. Bărbatul se teme că Edit își dorește să formeze un cuplu cu Gabi.Ba mai mult, după ce a primit cadou o sticluță cu mir din partea fostului concurent, aceasta a recunoscut voalat că acesta o așteaptă afară.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

47 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 noiembrie 2013

  1. Vica

    Intr-adevar dna Iuliana e ste o prefacuta.Sunt convinsa ca nici nu e incantata de viitoarea nora. Imediat suna sotul din Spania si o sa se prefaca ca plange si baietelul o sa stige ”tata suntem bine”, tata mi-e dor de tine.Ce mai barbat de insurat. Corina a inceput si ea sa deschida gura, dar cand era vb de Florin si-a inghitit limba. Corina e in faza cand toti aveam impresia ca suntem indragostiti.pupa tot ce prinde.si cred ca de aceasta data e atrasa si de situatia financiara a lui Traian.E doar un copil fara minte

    Reply
  2. Dom Semaca

    Ma-ntreb ,Andrei cel injectat,e bronzat si pe POPOU ?,spre deliciul lui Sorinel si al altora care-i szorb din priviri ,poponetzul mascariciului!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *