Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 noiembrie 2013

Incepand cu ora 14:00 si 17:00, veti urmari o Finala Saptamanala in care veti afla pe cine apreciaza cel mai mult concurentii din casa? Ce vor spune parintii Andreei, care vor fi prezenti in platou. Ce vor avea de spus Gabi, Claudia si Iulia, fostii concurenti? Ce conflict de proportii a izbucnit intre bunica si Andreea?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 23 noiembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00. Iata un mic rezumat: Constantina:”Iuliana este intriganta!” Discuția dintre Raymond și Traian scoate la iveală alte detalii. Constantina susține că mama acestuia este o femeie intrigantă. Aceasta a declarat că Iuliana încearcă să pară bună, însă în realitate vrea să provoace conflicte atât între fete, cât și între mame și concurente.

Traian: „Dacă nu ajung acasă până la Crăciun, voi sări gardul!” După momentul tensionat din Casă, Traian a afirmat că vrea să plece din Casă. După ce Raymond a afirmat că mama lui Traian a împins o fată în baie, Traian a declarat că în cazul în care nu va fi eliminat până la Crăciun, va sări gardul.

George: ”Edit vrea să înceapă o relaţie cu Gabi!” George este măcinat de gânduri ”negre”. Bărbatul se teme că Edit își dorește să formeze un cuplu cu Gabi.Ba mai mult, după ce a primit cadou o sticluță cu mir din partea fostului concurent, aceasta a recunoscut voalat că acesta o așteaptă afară.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *