Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 mai 2014

Urmariti o Finala Saptamanala plina de suspans, trairi intense si rasturnari de situatie!Momente de maxima intensitate, intrigi nebanuite si situatii-limita va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in competitie, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 24 mai 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Finala a inceput cu retrospectiva saptamanii. De marti a inceput cursa pentru castigarea masinii cu sase concurenti: Alin, doamna Daniela, Oana, Gina, Raymond si Constantina.

Ei au picat rand pe rand, urmand ca dupa 3 zile si 3 nopti de anduranta sa ramana doar doua concurenta in proba: Gina si doamna Daniela. Concurentii au revazut momentele greselilor pe care le-au comis in ultima proba pentru castigarea masinii puse in joc. In cea de-a patra zi, doamna Daniela si Gina au continuat sa lupte pentru castigarea masinii. Vineri dupa emisiune, concurentii au fost la Targul de Nunti de la Romexpo, unde au probat rochii si si-au facut planuri de nunta.

Clasamentul din aceasta saptamana:
Oana 21,9%
Laur 19,9%
Constantina 16,7%
Raymond 15,9%
Andrei 8,6%
Corina a intrat in cursa spre eliminare

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *